Egyéb

Bemutatkozott a Cooler Master MasterBox Lite 5

Az vezető asztali számítógép komponens és periféria gyártó Cooler Master a mai napon bemutatja a MasterBox Lite 5-öt, egy nagy teljesítményű ATX midi torony házat, DarkMirror előlapi panellel és személyre szabható külső elemekkel.

A MasterBox Lite 5 ház egy kitűnő választás azoknak, akik jó kinézetű házat keresnek a gépüknek, amelyben bőséges hely is rendelkezésre áll. A ház egésze fekete festést kapott, valamint egy tápegység takarót, amelyek segítségével a konfigod ki fog tűnni a háttérből. A testreszabható szegély három színválasztási lehetőséget ad alapból, melyek segítségével a ház egyedivé tehető, a felhasználó igényének megfelelően.

A négy 120mm-es ventilátor és az elülső és hátulsó folyadékhűtés támogatás segítségével sohasem kell kompromisszumot kötni a teljesítmény terén. Képes elszállásolni akár 400mm hosszú grafikus kártyát is, így a kártya behelyezése is gyerekjáték. Teljes szélességű átlátszó akril oldallappal szállítjuk, hogy minél inkább láthatóak legyenek a belső komponensek, míg a DarkMirror előlapi panel front panel attraktív külsőt kölcsönöz a háznak, miközben teljes láthatóságot biztosít. Válaszd ki a stílusod a MasterBox Lite 5 Page 2 of 2 segítségével.

A MasterBox Lite 5 2017 május végétől válik elérhetővé a helyi kiskereskedésekben, 16 990 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top