Gaming

Bluetooth és iOS lightning modellekkel bővíti Hammerhead V2 családját a Razer

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon két új mikrofonos fülhallgatót mutatott be: a Razer Hammerhead BT, valamint a Razer Hammerhead for iOS Lightning modelleket.

Razer Hammerhead for iOS:

A Lightning Connector lehetőségeit maximálisan kihasználó Razer Hammerhead for iOS egyedi hangolású, digitális-analóg átalakítóján (DAC) keresztül kristálytiszta hangzást biztosít. A Razer Hammerhead iOS kísérőalkalmazás segítségével a felhasználók személyre szabhatják a zenehallgatási élményt a testreszabható, valamint az előkonfigurált hangszínszabályzó beállításokkal. A Razer Hammerhead for iOS in-line vezérléssel és egy mikrofonnal érkezik, amely lehetővé teszi Siri használatát, a hívások fogadását, valamint a léptetést a zeneszámok között.

Razer Hammerhead BT:

A kristálytiszta, vezeték nélküli hangzásra tervezett új Razer Hammerhead BT egy Bluetooth 4.1-es hallójárati fülhallgató, amelyben a Qualcomm aptX® codec biztosítja az alacsony késleltetésű, csúcsminőségű akusztikát. A mobil eszközök használói a zavartalan zenehallgatást és hívásokat élvezhetik, feltöltésenként akár 8 órás akkumulátor üzemidő mellett. A Razer Hammerhead BT in-line vezérléssel, valamint egy, az iOS és Android eszközökkel kompatibilis mikrofonnal érkezik, lehetővé téve a könnyű hívásfogadást, és a zeneszámok közötti egyszerű navigációt.

Mindkét Razer Hammerhead modell egyedi hangolású, 10 mm-es dinamikus hangszórókkal rendelkezik, amelyek nagyobbak, mint a kategória legtöbb fülhallgatójában megtalálható hangszórók. Az alumínium akusztikus kamra a zenék pontosabb visszaadása mellett a tartóssághoz is hozzájárul. Minden Razer Hammerhead egy hordtáskával érkezik, amely további méretű fülharangokat tartalmaz a tökéletes illeszkedés és hangszigetelés érdekében.

Ad
Scroll to top