Gaming

Bemutatkozott a Cooler Master MasterKeys Pro S és MasterKeys Pro M RGB

A piacvezető számítógép komponens, periféria gyártó és tervező Cooler Master, bemutat két új billentyűzetet, amelyekkel a hardcore játékosokat veszi célba, és amelyekkel teljessé teszi a portfólióját. A MasterKeys Pro S élesebb és tisztább fehér fényt képes előállítani, mint az RGB megvilágításúak, míg a MasterKeys Pro M RGB képes több mint 16.7 millió szín megjelenítésére és a felhasználó által megadott egyedi beállításokat használni.

MasterKeys Pro M RGB

A hosszú élettartamra épített, egyedi formátumú MasterKeys Pro M RGB egy tömbbe kombinálja a numerikus billentyűzetet és a nyilakat. Így a billentyűzet teljes értékűvé válik, míg annál sokkal kisebb helyet foglal, és megengedi

a hely szabad felhasználását. On-the- fly Rendszer a világítási módok beállításához A kiválóan elhelyezett funkciógomb réteg segítségével manuálisan állítható a megvilágítás sebessége és módja, az egyedi ízlésnek megfelelően. A beépített ARM Cortex M0 a MasterKeys Pro S-ben és a Cortex M3 A MasterKeys Pro M RGB-ben könnyűvé teszi az ismétlési sebesség, multimédia billentyűk és a makró rögzítés szabályozását. A megvilágítási módok beállításához nyomd meg az FN + bal vagy jobb nyíl gombokat vagy a jobb nyíl gombokat az óra vissza (anti-clock wise) ikonokkal. A fény sebességét az FN + fel és le nyilakkal és a sebesség ikonnal szabályozhatod. Bármi is a stílusod vagy preferenciád, egyszerűen beállíthatod a billentyűzeten, akár szoftver telepítése nélkül is.

Munkára és Játékra Egyaránt

A billentyűzetek előre beállított játékos profil módokkal érkeznek. Miközben dolgozol, vagy házi feladatot készítesz, kikapcsolhatod a makró és megvilágítási módokat az FN + ESC billentyűzetkombináció megnyomásával, így alap módba áll, amely minden makróhasználatot megakadályoz. Amikor készen állsz visszatérni a játékhoz, használd a négy dedikált profilt az összes makród és világítási effected visszaállításához és a teljesítményed azonnali megnöveléséhez. Az állapotjelző rendszer (Status Indicator System), az FN billentyű lenyomva tartására, egyszerű navigációt biztosít az On-the- fly rendszeren belül és könnyedén módosíthatóvá válnak a beállítások és a profilok, egyszerűen a billentyűzet használatával.

Exkluzív Anti-Ghosting Technológia

Két fejlett technológia egybeolvasztva adja a billentyűzetek nagyszerűségét, amely segítségével használható akár Mac OSX rendszereken is. A Cooler Master kombinálta az N-key és 6-key rollover-t, így biztosítva azt, hogy minden egyes billentyűzet lenyomás pontosan regisztrált, attól függetlenül, hogy hány gomb lett lenyomva. Mindegy, hogy mennyire gyorsan, vagy őrülten történnek a lenyomások, vagy milyen operációs rendszert használsz, a MasterKeys Pro sorozat képes lekezelni.

A Fények Legfényesebbike, a Helykímélő MasterKeys Pro S

A MasterKeys Pro intelligens fehérrel a legfényesebb LED-et kínálja a legjobb lenyomáskori visszajelzéssel, amely a legtöbb felhasználónak megfelelő, és amely 100%-ban eredeti CHERRY MX kapcsolókkal érkezik. A tenkeyless kialakítás és a minimalista dizájn extra teret biztosít a munkaasztalon, valamint könnyen hordozhatóvá teszi és a kezeket is kényelmes pozícióba hozza játék közben. Lerövidíti a kezek munkáját is az egér és a billentyűzet között. A beépített memória segítségével minden fény effect és minden makró azonnal végrehajtható, köszönhetően az On-the- fly rendszernek és a profil támogatásnak.

A MasterKeys Pro S és a MasterKeys Pro M RGB February 28-tól válnak elérhetővé a helyi viszonteladóknál, Európaszerte, az ajánlott bruttó végfelhasználói árak 33 490 Ft és 49 990 Ft-os körül alakulnak.

Ad
Scroll to top