Gaming

A Razer frissítette a BlackWidow Croma-t

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon billentyűzet kínálatának jelentős frissítését jelentette be, amelynek első tagjaként a vadonatúj Razer BlackWidow Chroma V2 mechanikus gamer billentyűzet mutatkozott be.

Az eredetileg 2010-ben debütáló Razer BlackWidow mechanikus gamer billentyűzetek rövid idő alatt a világ legnépszerűbb gamer billentyűzeteivé váltak, és azóta is a profi játékosok elsődleges választását képezik, legyenek bárhol is. A Razer 2014-ben kezdte meg saját mechanikus kapcsolóinak – a Razer Green és Razer Orange kapcsolóknak – a gyártását, amelyek azóta is viszonyítási alapot képeznek az iparágon belül a játékra optimalizált működtetési és reset pontjaik érzékenységével és kiemelkedő tartósságukkal.

A Razer BlackWidow V2 folytatja ezt a tradíciót és a legjobb, taktilis kapcsolókat nyújtja a zöld és narancs változatokkal, egy alternatívával – a Razer sárga kapcsolóval – bővítve a kínálatot. Egyenes és csendes kialakítása és a csökkentett mozgásút révén a billentyűket gyorsabban lehet lenyomni, mint korábban bármikor. Az új kapcsoló érzete és tulajdonságai révén főleg az FPS és MOBA játékosok kedvence lesz, akik bizonyos gombokat több ezerszer nyomnak le egy mérkőzés során.

A Razer sárga (Yellow) kapcsolók, a zöld (Green) és narancs (Orange) kapcsolókhoz hasonlóan 80 millió leütéses névleges élettartammal rendelkeznek, amely a jelenlegi generáció mechanikus kapcsolói között a legmagasabb érték, ami annyit tesz, hogy évekkel tovább bírja, mint bármely más mechanikus kapcsoló.

A Razer BlackWidow V2 tartóssága illeszkedik az általa kínált kényelemhez. Az új mágneses csuklótámasz opcionálisan csatlakoztatható a BlackWidow V2 billentyűzet aljához, és segít a játékosoknak abban, hogy a maratoni hosszúságú játékmenetek alatt is kényelmesen érezzék magukat.

A Razer BlackWidow Chroma V2 billentyűzetek egyedileg megvilágított billentyűi a Razer Chroma technológiáját használják, amely testreszabható, eszközök között szinkronizálható világítási funkciókat tesz lehetővé. A játékosok 16,8 millió szín és számos fényhatás közül válogathatnak. Az egyedi beállítások a Razer Synapse szoftver-platform segítségével végezhetőek el, amelyek aztán a Razer Chroma Workshop-on keresztül oszthatóak meg a Razer szoftverhasználók millióival.

Az ár változatlan marad, vagyis 199 EUR környékén érhető majd el a kereskedőknél és egyes verziók már a Razer shopból is rendelhetőek.

Ad
Scroll to top