Mobil-Tablet

Bemutatkozott a ZenFone 3 Zoom és ZenFone AR okostelefon

Jonney Shih, az ASUS elnöke bemutatta az ASUS ZenFone AR és ZenFone 3 Zoom okostelefonokat a Zennovation sajtóeseményen a Las Vegas-i Caesars Palace-ban. A ZenFone AR lesz a világ első okostelefonja, amely Tango-képes és egyben a Daydream technológiára is fel van készítve.

A Tango a Google által kifejlesztett szenzorkészlet és computer-vision szoftver, amely lehetővé teszi a kiterjesztett valóság (augmented reality, AR) okostelefonon történő alkalmazását. A Daydream a Google magas minőségű mobil virtuálisvalóság- platformja és támogatja a Daydream VR alkalmazásokat. A Zenfone 3 Zoom készüléket fotózásra és hosszú használatra tervezték, a világ legjobb okostelefon-kameráját és egy 5000 mAh-s akkumulátort építettek bele.

A ZenFone AR egyben a világ első olyan Tango-képes eszköze is, amelyben a legújabb Qualcomm ® Snapdragon  821 processzor található és amelyet élvonalbeli okostelefonos VR/AR-élményekre terveztek. A ZenFone 3 Zoom készüléket Snapdragon 625 processzor hajtja meg. A ZenFone AR belsejében a Tangóra optimalizált Qualcomm ® Snapdragon  821 processzor dolgozik, és egyúttal ez a világ első okostelefonja 8 GB RAM-mal. A ZenFone AR erőteljes teljesítménye és innovatív kamerája a Tangóval együttműködve sima és lenyűgöző AR élményt nyújt az okostelefonon. A szép, 5,7 hüvelykes WQHD Super AMOLED kijelző és új öt mágnest tartalmazó hangszóró által a Daydream VR alkalmazások, játékok és videók sokkal magával ragadóbbak és szórakoztatóbbak. Az Android  7.0 ‘Nougat’ operáció rendszernek köszönhetően a felhasználók a lehető legtöbbet hozhatják ki ZenFone AR készülékükből, amely új multitasking szolgáltatásokat és további fejlesztéseket tartalmaz a nagyszerű mobil élmény érdekében.

Az ASUS ZenFone 3 Zoom egy 5,5 hüvelykes okostelefon, amelyet a fotózás terén való kiemelkedő teljesítményre terveztek; duál kamerás rendszerével nagyszerű képeket és videókat készít. Egyúttal ez a világ legvékonyabb okostelefonja, amely egy nagy kapacitású, 5000 mAh akkumulátort tartalmaz, ezáltal a felhasználók számára hosszabb felhasználási időt nyújt. A ZenFone 3 Zoom innovatív duál kamerás rendszere két 12 MP kamerát tartalmaz, az egyik f/1,7 rekeszű, 25 mm fókusztávolságú lencsével, a másik pedig 59 mm fókusztávú lencsével. A felhasználó egy pillanat alatt átválthat a 25 mm-es elsődleges kameráról az 59 mm-es kamera használatára, ezáltal 2,3-szeres optikai nagyítást érve el, amely tökéletes portrék készítéséhez vagy távoli tárgyak fényképezéséhez. A továbbfejlesztett TriTech+ autofókusz rendszer automatikusan választ három autofókusz technológia közül — Dual Pixel PDAF, tárgykövető autófókusz és másodikgenerációs lézeres 1 A termék meghatározott helyeken hamarosan kapható lesz fókusz — a körülmények függvényében a megfelelő élesség elérése érdekében, mindössze 0,03 másodperc alatt, akár mozgó tárgy fotózása közben is.

Ad
Scroll to top