Gaming

A Genesis is újdonságokkal készül a CES 2017-re

A Consumer Electronics Show a világ legnagyobb technológiai kiállítása, melyen a rengeteg gyártó mutatja be az adott esztendőre szánt újdonságait, illetve a jövő technológiái is itt szoktak felbukkanni. A szórakoztatóelektronikai eszközök, autók és robotok mellett a játékosoknak szánt újdonságok is szerepet szoktak kapni Las Vegas-ban, idén pedig a lengyel Genesis is ott lesz a résztvevők között. A vállalat a 2016-os év második felében igencsak megerősített kínálatát is kiviszi, illetve két újdonsággal is készül, melyekkel új piacokat hódítanának meg.

A Genesis VANAD750-es egérzsinór-tartó például az ezen a terülten igencsak drága riválisoknak okoz majd feltörést, hiszen azonos funkciója mellé jóval barátibb árcédula társul majd. A másik újdonság a hangszórók piacán okozhat komoly fordulatot, hiszen a Genesis Helium600-as hangrendszer a játékok mellett a zenehallgatásnál és a filmezésnél is jó szolgálatot tesz majd.

A két újdonságról később érkeznek részletes specifikációk és a megjelenésről, valamint az árazásról is később tájékoztat majd minket a hazai képviselet.

Ad
Scroll to top