Egyéb

Gamereknek készült a Cooler Master új háza

A piacvezető komponens és periféria gyártó és tervező Cooler Master, a mai napon bejelentette a legújabb, elsősorban gamereknek készített számítógép házát. Azon gondolkodsz, a termék megnevezésében mit jelent a “t”? Igen, minden kétséget kizáróan a… “t”, turbo kiadást jelent.“Egy élesebb, kifejezőbb dizájnt szerettünk volna megjeleníteni, amely hasonlít egy sportkocsira,” mondta el Mark Severin, a házakért felelős marketing vezető. “A MasterCase Maker 5t esetében hozzáadtunk néhány olyan extrát, amelyek elsősorban a játékosok számára jelentenek pluszt.”

Igazodva a színösszeállításhoz, amelyet számos alaplap gyártó használ a gaming alaplapjainak és komponenseinek elkészítésekor, a MasterCase Maker 5t ház vörös elemeket is kapott. Nem sima vörös szín ez, hanem kifejlesztettünk egy speciális, szikrázó vöröset. A kettő kombinációja egy hihetetlenül mutatós összeállítást eredményez. A MasterCase Maker 5t a belső részleteket sem rejti el, köszönhetően a mindkét oldali edzett üveg oldallapnak. A panelek színezettek, de csak annyira, hogy elegendő fényt juttassanak be ahhoz, hogy a komponensek jól láthatóak maradjanak. A felhasználók, akik szeretnék igazán megmutatni a rendszerüket közönség előtt is, az a jó hírünk van, hogy az oldallapok zárakkal vannak ellátva.

Éles szögek, vörös LED-ek és speciális vörös festés ad a háznak sportkocsi jelleget. Egy mágneses, vörös LED szalag is a csomag része, amely bárhová elhelyezhető és utcai versenyautó világításhoz hasonlóan tehető egyedivé a konfiguráció. A vezérlő lap segítségével szabályozhatóak a ventilátorok és a világítási beállítások, egyenesen az I/O panelről. A vezérlő maximum 6 ventilátort és 4 LED szalag kezelését támogatja, magas (12V) vagy alacsony (7V) ventilátor sebességgel, valamint folyamatos, vagy lélegző effektussal a LED világítás esetében.

A dupla edzett üveg oldallap mellett, a Maker 5t rendelkezik fogantyúval is. A gumival burkolt acél fogantyú segítségével, akár izzadt tenyérrel is könnyedén megemelhető, és akár maximum 28.5kg könnyedén hordozható a LAN party egyes helyei között. Bárki aki gaming ház vásárlásán töri a fejét, erős grafikus kártyát is választ. Hogy megóvjuk ezt a drága alkatrészt a PC-n belül, Cooler Master mellékel egy VGA tartót is. Az alaplap tartó panelre van rögzítve, így csökkenti a terhelést a kártyán és megóvja az alaplapot a károsodástól.  A MasterCase Maker 5t természetesen a FreeForm™ moduláris rendszeren alapul. Amennyiben bővíteni szeretnéd a konfigurációt később, rengeteg lehetőséget biztosítunk erre. A FreeForm™ moduláris rendszer a Maker kategóriájú termékeknél szélesen alkalmazható megoldások állnak a felhasználó rendelkezésére ahhoz, hogy egyedivé tegyék, bővítsék vagy átalakítsák a konfigurációjukat.

Ad
Scroll to top