Egyéb

A Samsung bemutatta új, üzleti felhasználóknak szánt multifunkciós nyomtatóját

Megérkezett a Samsung új, A4-es formátumú MultiXpress M5360RX többfunkciós nyomtatója, amelyet kis-, közép-, illetve nagyvállalatok igényeinek megfelelően alakítottak ki. A nemrég megjelent, igényeink szerint optimalizálható fekete-fehér multifunkciós nyomtató kiváló minőségben és rendkívül költségtakarékosan nyomtatja ki dokumentumainkat. Irodák széles köre profitálhat előnyeiből, köztük olyan állami intézmények és pénzügyi cégek is, amelyeknek gyakran nagy mennyiségű dokumentumot kell feldolgoznia.A toner nagy kapacitásának és az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően a Smart MultiXpress M5360RX lehetővé teszi, hogy az irodák hatékonyan csökkentsék a nyomtatáshoz társuló üzemeltetési költséget (TCO).

Segítségével az irodai munkafolyamatok is leegyszerűsödnek, hiszen a beépített Smart UX Center olyan személyre szabható és könnyen kezelhető Android alapú kezelőfelület, amely nyomtatással kapcsolatos és az iroda igényeihez igazítható alkalmazások és widgetek letöltésére biztosít lehetőséget. Külön említést érdemel az M5360RX tablet alapú Smart UX Center kezelői felülete. Az interaktív, 7 hüvelykes infravörös panel érzékenyebb az érintésre és gyorsabban reagál a parancsokra, mint a korábbi modellek. A képernyő akár kesztyűben vagy tollal történő érintéskor is aktiválódik.

Az M5360RX nagy nyomtatási sebesség mellett is hatékony munkavégzést tesz lehetővé. Négymagos 1,5 GHz-es processzorával a multifunkciós nyomtató nagy teljesítményű számítási sebességet és renderelési emulációt kínál, és ez gyorsabb nyomtatást eredményez a nagyobb terhelést jelentő dokumentumok esetében is. Az új nyomtatómű nyomtatási, másolási és beolvasási sebessége elérheti akár az 53 lap/perc értéket is az A4-es munkák esetében. A kiváló teljesítmény mellett a nyomtató rendkívüli grafikai minőséget is kínál. A Samsung ReCP (Rendering Engine for Clean Pages) technológiájával felszerelt M5360RX nyomtató a dokumentumok olvashatóságát növeli, élesebb és telítettebb nyomatokat eredményez nagyobb, akár 1200 x 1200 dpi felbontással.

Ad
Scroll to top