Gaming

Bemutatkozik a MasterPulse Pro

A piacvezető asztali számítógép komponens és periféria gyártó Cooler Master, a mai napon bemutatta a MasterPulse Pro headsetet. Emeld új szintre a szórakozást és alakítsd kedved szerint a hangzást, hogy legjobban igazodjon a játékaidhoz és a videóidhoz.Miben különbözik a MasterPulse Pro és a MasterPulse?

A MasterPulse Pro egy USB-s verziója a MasterPulse headsetnek amely aze eredeti minden funkcióját tartalmazza, plusz virtuális 7.1. csatornás surround hanggal, RGB LED-ekkel a fülrészen és beépített hanggártyával, amely equalizer-t is tartalmaz.

Tulajdonságok:

Kimagasló Hangélmény – A beépített hangkártya és a 44mm-es driverek kiváló teljesítményt nyújtanak, valamint lehetőség van a virtuális 7.1-es surround hangrendszer kiaknázására is. Hagyd, hogy a beépített hangkártya lássa el a munkát, és csökkentsd a géped terhelését.

Szabadalmaztatott Bass FX technológia – A MasterPulse sorozat bemutatja az overear Bass FX technológiát a vásárló közönségnek. A mély hangok általában szoftveresen manipulálhatóak, de ennek a headsetnek az esetében lehetőség van a basszus gyors állítására is egy olyan funkciónak köszönhetően, amely minden szituációban, használat közben is működtethető.

Hallgatási Módok – A Bass FX technológia segítségével a felhasználók könnyedén választhatnak két hangzási mód között, egyszerűen a fülrész mágneses takarójának eltávolításával vagy felhelyezésével. Az a képesség, hogy a hang profil bármikor megváltoztatható, nagy előnyt jelenthet játék vagy akár zenehallgatás során is, mivel teljesen más élményt biztosítanak az eltérő módok. Ezen felül a MasterPulse Pro 3+1 equalizer profilt sorakoztat fel, amelyek a Bass FX funkcióval kombinálhatóak. A profilok a következők: Music, Movie, Gaming, és Equalizer ki.

Make It Yours. – Az eltávolítható takaró elemek nem csak a hang megváltoztatásában játszanak szerepet, de a kreativitásnak is teret engednek. Ezek kiegészítők, amelyek arra várnak, hogy moddolva legyenek. Töltsd le a 3D nyomtató fájlokat a weboldalunkról az oldalpanelekhez, tervezd meg a sajátodat, és nyomtasd ki saját ízlésetnek megfelelően.

Extrém Kényelem – A MasterPulse Over-ear úgy let kialakítva, hogy minden téren felhasználható legyen, akár hosszú időn keresztül is. A pillekönnyű alumínium keret, a flexibilis fejpánt, és öt egyedi párna, amely követi a fej vonalát, teszik kényelmessé minden felhasználó számára. Az eltávolítható, extrán párnázott fülrészek plusz komfortot biztosítanak, valamint kiszűrik a nem kívánatos zajokat.

Kényelemre Tervezve – A vezetékbe épített szabályzó doboz tartalmazza a hangkártyát, amely segítségével ki- és bekapcsolható a 7.1 surround hang, válthatsz az equalizer hallgatási profiljai közül, változtathatod a megvilágítást, valamint szabályozhatod a hangerősséget illyetve ki/be kapcsolhatod a mikrofont.

Elérhetőség: A MasterPulse Pro November közepétől válik elérhetővé, 31 990- forintos bruttó végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top