Gaming

Ünnepeld te is a Genesis 5. születésnapját

El lehet annál jobb születésnapot képzelni, mint egy aréna, amit teljesen megtöltenek a játékosok és gamer eszközök? Ugye nem. Ezért valószínűleg senki sem csodálkozik azon, hogy a Genesis miért is a Poznań Game Arena-n ünnepli fennállásának ötödik évfordulóját.

A Genesis lányok

A rendezvényen nem csak játékok és CS:Go verseny lesz, hanem találkozhattok a Genesis csapat gyönyörű lányaival, akik akár egy képre is összeállnak veletek. A hangulatot neves YouTuberek és cosplay versenyzők is fokozzák, így mindenképpen gazdag élményekkel távozhattok majd.

A csodajárgány

A Genesis standján ti is belehuppanhattok a márka nagykövetének, Genesis kapitánynak az autójába. A csodajárgány egy egyedien kialakított különleges modell, amit vétek lenne kihagyni. Mindemellett különféle kvízjátékok és boxgép is várja a kilátogatókat.

A legújabb termékek

Hol máshol, mint egy születésnapi rendezvényen bukkannának fel a legújabb Genesis perifériák és kiegészítők. A helyszínen kipróbálhatjátok majd a Genesis RX 85-ös mechanikus billentyűzetet és a rendkívül kényelmes SX 33 és SX 77-es gamer székeket.

Helyszín és időpont

A Poznań Game Arena október 21 és 23 között kerül megrendezésre Lengyelországban, így egy városnézéssel is egybe lehet kötni a programot.

Ad
Scroll to top