Gaming

Ismét egy olcsóbb fülessel bővít a HyperX

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette legújabb gamer fejhallgatóját, a HyperX Cloud Stinger™-t. A márka célja ezúttal is egy csúcsminőségű, kifejezetten a játékosok igényeire szabott kiegészítő megalkotása volt.A belépő szintű fejhallgató a HyperX védjegyévé vált, memóriahabos fülpárnáinak és mindössze 275 grammjának köszönhetően órákon át tartó kényelmet biztosít mind a konzolos, mind a számítógépes játékosok számára. A könnyű headset 50 mm-es, irányított hangszórói döntött pozíciójuk révén közvetlenül a fülbe irányítják a hangot, amely így szélesebb tartományú és pontosabb lesz a játék során. Ez a kiemelkedő minőségű hangélmény több platformon segíti a játékosokat ellenfeleik gyors észlelésében, a Cloud Stinger használatával így még az amatőr játékosok is profinak érezhetik magukat.

A fejlesztések egyik legnagyobb újdonsága a közvetlenül a hangszórókon található hangerőszabályozók. Emellett a fullánkszerű mikrofondizájnnal ellátott HyperX Cloud Stinger olyan praktikus funkciókat nyújt a játékosok számára, mint az egy mozdulattal elnémítható „flip-up” mikrofonkapcsoló, a tartósságot biztosító, állítható acélpánt, valamint a 90 fokban elforgatható fülek. A headset gyárilag több platformmal is kompatibilis: használható számítógépekkel, One, PS4, és Wii U konzolokkal, valamint mobileszközökkel is.

„A HyperX mikrofonos fejhallgatói egytől-egyik kivételes minőségűek, így a Stinger kipróbálása során is ugyanezt az elégedettséget tapasztaltam. Árkategóriájában ez az egyik legjobb headset, függetlenül attól, hogy utazás közben használom, online meccseket nézek, vagy otthon játszom vele” – mondta Gordon Hayward, az NBA profi kosárlabdázója, aki civilben lelkes gamer is.

Ad
Scroll to top