Gaming

Bemutatkozik az új Razer Kraken V2

Bemutatkozik az új Razer Kraken V2 egyedi hangolású hangszórókkal, unibody alumínium vázzal és még nagyobb kényelemmel – az esportolók igényei szerint újratervezve.A Razer , a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a vadonatúj Razer Kraken Pro V2 és Razer Kraken 7.1 V2 gamer mikrofonos fejhallgatókat. Az eredeti designt számtalan új, átfogó frissítéssel fejlesztették tovább, hogy megfeleljen napjaink esport versenyzői, valamint a szenvedélyes játékosok által támasztott, megnövekedett igényeknek.

50 mm-es hangszórók a kiegyensúlyozott játékbeli hangzásért és kommunikációért A Razer Kraken V2 fejhallgatók továbbfejlesztett audio teljesítményének középpontjában a két, egyedi hangolású 50 mm-es hangszóró áll. Ezek nagyobbak, mint a Kraken fejhallgatók korábbi generációiban találhatóak, és szélesebb frekvencia-tartomány átvitelére képesek, tökéletesen kiegyensúlyozott játékbeli hangzást és csapatkommunikációt biztosítva.

A Razer Kraken 7.1 V2 ezen felül egy fejlett 7.1-es virtuális térhangzást biztosító hang- motort kapott, amely lehetővé teszi a teljes testreszabhatóságot, és az játékosok saját, különleges igényeiknek megfelelő pozícionális hangzást. Az alapos tesztek során egyebek mellett leejtették, kihajlították a formájából, súlyt helyeztek rá, és durva bánásmódnak vetették alá. Az eredmény egy olyan fejhallgató, amely valóban ellenáll a profi, versenyszerű gaming viszontagságainak. A Razer Kraken V2 mikrofonos fejhallgatók egy vadonatúj, unibody alumínium vázzal rendelkeznek, amely tartósabb és rugalmasabb, mint más, széles körben használt fejhallgató-anyagok.

A fejpántot úgy tervezték, hogy a kiegyensúlyozottabb súlyelosztás és a csökkentett szorítóerő révén a hosszú, játékkal töltött idő során is maximális kényelmet nyújtson. A fülpárnák nagyobbak, puhábbak és jobban kizárják a külvilág zajait, mint korábban bármikor. Emellett a még jobb, személyre szabott illeszkedés érdekében könnyen cserélhetőek, lehetővé téve a választást a körkörös illetve az ovális* kialakítású fülpárnák között. Ezen felül az új fülpárnák különleges formájú csatornákkal rendelkeznek, amelyek a szemüveget viselő játékosok számára is lehetővé teszik, hogy hosszabb játék után is, megerőltetés nélkül és kényelmesen viselhessék a fejhallgatót.

Mind a Razer Kraken Pro V2, mind a Kraken 7.1 V2 mikrofonja egyirányú felvételi karakterisztikával, valamint kényelmes visszahúzható kialakítással rendelkezik. A Razer Kraken 7.1 V2 különlegessége a Razer Synapse-en keresztül aktiválható, aktív zajszűrővel rendelkező digitális mikrofon, amellyel a játékosok maguk mögött hagyhatják a LAN események zajait, hogy tisztán és világosan kommunikálhassanak csapattársaikkal.

A headset hamarosan itthon is elérhetővé válik, vélhetően a 110 eurós ajánlott ár környékén.

Ad
Scroll to top