Gaming

MasterMouse Pro L-t: Az Egér Minden Kézhez és Fogáshoz

A piacvezető asztali számítógép komponens és periféria gyártó Cooler Master, bemutatja a MasterMouse Pro L-t, az egeret minden játékos számára. Akár új vagy a számítógépes játékok világában és még nem kísérletezted ki a fogásmódod, vagy haladó vagy, aki tudja, hogy mire van szüksége, a MasterMouse Pro L azt nyújtja, amire szükséged van.A MasterMouse Pro L formálhatóságot és az átalakíthatóságot szem előtt tartva let megtervezve, így az egér gyorsan átalakítható az éppen aktuális szituációnak megfelelően. A MasterMouse Pro L alapból két felső panellal érkezik, amelyek különböző hosszúságúak, valamint két mágneses oldalsó panellel, amelyek különböző textúrákkal. Ez megadja a felhasználónak a szabadságot a felhasználónak, hogy olyan egér fogást alakítson ki, amely a legjobban megfelel a felhasználási módjának és az aktuális szituációnak. A felhasználóknak lehetőségük van egy 3D fájl letöltésére ingyen, amelynek segítségével egyedi oldallap nyomtatható és átalakítható. Ezzel a módszerrel a felhasználók egyedi egeret készíthetnek maguknak.

Az egér három RGB megvilágítási zónával rendelkezik, 16.7 millió szín keverésének lehetőségével. Ezek a fények nem csak a látványt szolgálják. Beállíthatók, hogy az aktuális profilnak megfelelően világítsanak, amelyeket egyedi szituációkhoz hoztál létre.

A MasterMouse Pro L egy 32-bit ARM processzorral és 512KB memóriával van felszerelve. Így a felhasználók elkészíthetik és elmenthetik az egyedi beállításaikat. Miután a profil mentésre került, az egér másik gépen való felhasználásakor is előhívhatóak. Az egéren szinte bármi beállítható illetve testre szabható, amit csak a felhasználó szeretne. A DPI (400 – 12000), gomb térkép, színek, és érzékenység csak néhány azok közül az opciók közül, amelyek változtathatóak a maximum öt profil beállításakor. A profilok valós időben, felhasználás közben válthatóak, egyetlen gombnyomással.

Néhány játék több mint egy vagy két gombot közetel az optimális felhasználáshoz. Ahhoz azonban, hogy ezek a gombok hatékonyan azt csinálják, amit a felhasználó szeretne, ki kell választani a megfelelő gombot és társítani a megfelelő funkcióhoz. A MasterMouse Pro L nyolc programozható gombot sorakoztat fel, és a lehetőséget a kiterjesztésre, 14+1 gombig a Storm Tactix funkciónak köszönhetően.

A rengeteg beállítási lehetőség kissé félelmetesnek tűnhet, miközben keressük a megfelelő fogást, és beállítást, ezért a Cooler Master perifériái egyetlen platformot használnak az összes beállítás létrehozásához, amelyet CM Portal-nak nevezett el és inygenesen letölthető. A CM Portal letöltése után a frissítések automatikusan letöltődnek a MasterMouse Pro L-re. Stressz mentes, tele opciókkal, és segít álm,aid egerének létrehozásában.

A MasterMouse Pro L 2 héten belül elérhetővé válik a helyi kiskereskedőknél, 19 900 Ft-os bruttó ajánlott végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top