Gaming

Genesis RX85: felsőkategóriás tudás középkategóriás árral

Egy játékos fejlődésében nagy szerepe van az első komolyabb perifériáknak, melyek sokat lendíthetnek a játék minőségén. A billentyűzetek esetében elterjedt, hogy a felsőkategóriát jelentő mechanikus billentyűzetek drágák. A Genesis RX85 szakít ezzel a hagyománnyal és a magyar egyik legjobb ajánlataként kerül a boltokba.

Kailh Brown Mechanikus kapcsolók

A Genesis RX85 egyik legfontosabb pontja a gombok alatt elhelyezkedő felsőkategóriás Kailh Brown mechanikus kapcsoló, mely 50 millió leütést is könnyedén kibír. A lenyomás erősségét illetően 55g-ra van szükség, a gombok többrétegű kialakításának köszönhetően a kopástól sem kell tartani.

Magas felszereltség

Alacsony árához képest magas felszereltséggel bír az RX85, hiszen olyan technológiákat vonultat fel, mint például az összes gombra kiterjedő anti-ghosting, melynek köszönhetően minden parancsot érzékel és végrehajt a billentyűzet. A Windows-gombok természetesen letilthatók, így az asztalra történő ugrás nem ronthatja el a játékot. A 12 funkciógomb további lehetőséget biztosít a játékosok számára, a különleges hangerő gomb pedig gyors és precíz hangerőállítást tesz lehetővé úgy, hogy más gombot nem kell hozzá lenyomni.

Állítható háttérvilágítás

A Genesis RX85 fehér háttérvilágításának erőssége 4 szinten állítható, így mindenki megtalálja a számára optimális fényerőt, miközben az 5 beépített mód további variációkat kínál.

Kényelem és stabilitás

A minőségi kapcsolók és az ellenálló gombok mellett a billentyűzet megerősített szerkezete is azt a célt szolgálja, hogy a Genesis RX85 hosszú évekig a kedvenc perifériánk legyen. A keményített PVC és a szálcsiszolt alumínium anyagok nem csak a stabilitást növelik, hanem esztétikai szempontból is sokat számítanak.

A billentyűzet alján stabilitást segítő gumitalpakat helyeztek el a tervezők, miközben a magasságot is egyszerűen lehet állítani. A csomag tartalmaz egy kényelmes csuklótámaszt is, mely sok gyártó esetében egy külön megvásárolható drága, ám fontos kiegészítő vagy éppenséggel nem kapható. A mágneses csatlakozóval ellátott csuklótámasz segít megelőzni a sérüléseket és nagyban hozzájárul a kényelemhez, mely lehetővé teszi az órákon át tartó játékot.

További információk:
– Megerősített PVC és szálcsiszolt alumínium
– 104 gomb
– Kailh Brown mechanikus kapcsolók
– Mágneses csuklótámasz
– Állítható háttérvilágítás
– Egyedi hangerőgomb
– Anti-ghosting technológia
– 160 cm-es megerősített USB kábel

Az újdonság a következő hetekben kerül a boltokba, itthon 25 000 Ft körüli ajánlott árra számíthatunk.

Ad
Scroll to top