Egyéb Gaming

40 órás üzemidőt és ANC-t kínál a TaoTronics SoundSurge 85

A TaoTronics, a Sunvalley Group zászlóshajó márkája bemutatta a SoundSurge 85 vezeték nélküli, aktív zajszűrővel rendelkező fejhallgatóját, amely 40 órás üzemidőre is képes. Az új fejhallgató a Bluetooth 5.0-át és a Qualcomm aptX technológiát használja a késleltetés csökkentése érdekében, a 40 mm átmérőjű hangsugárzók pedig valódi HiFi élményt nyújtanak a felhasználóknak.

Továbbfejlesztett zajszűrés

A megfelelő zajszűrés érdekében a TT-BH085 egy erőteljes, visszajelzés alapú aktív zajszűrő technológiával lett ellátva, amely hatékonyan képes a környezeti zajok szűrésére, legyünk akár repülőgépen, zajos városi helyszínen, vagy akár otthonunk kényelmében. Emellett a továbbfejlesztett ANC technológia segít a produktivitás megőrzésében és a koncentrálásban a munkahelyen is.

40 órás üzemidő

A beépített 750 mAh-es akkumulátor biztosítja akár 40 órányi folyamatos működést. Amennyiben a fejhallgatót készenléti állapotban tartjuk, akár 300 órán keresztül is képes az aktív működésre. Az USB-C csatlakozásnak és a gyorstöltés támogatásának köszönhetően pedig mindössze 45 perc elég a teljes akkumulátor feltöltéséhez. 5 perc töltés már akár 2 órányi zenehallgatást is lehetővé tesz.

Nincs késleltetés

A Qualcomm aptX támogatása lehetővé teszi a fejhallgató számára a késleltetésmentes zenelejátszást. Emellett a Bluetooth 5.0 stabil kapcsolatot és gyors párosítást biztosít a könnyű használatért.

Könnyű kialakítás, rendkívüli kényelem

A TaoTronics SoundSurge 85 mindössze 220 grammos súlya lehetővé teszi a fejhallgató használatát akár hosszú időn keresztül is, a memóriahabos fülpárnák pedig csökkentik a fejre nehezedő nyomás érzetét a kényelmes használat érdekében. A rugalmas kialakításnak köszönhetően a fülkagylókat akár 90 fokba be is lehet hajlítani, ezzel könnyítve a hordozhatóságot.

Problémamentes telefonhívás

A cVc 8.0-ás zajszűrős mikrofon használata lehetővé teszi azt, hogy a vonal másik oldalán lévő személy is tisztán halljon téged a környezeti zajoktól függetlenül.

Ár és elérhetőség

A TaoTronics SoundSurge 85 már hivatalosan elérhető a TaoTronics webáruházában 54,99 USD ajánlott végfelhasználói áron. 

Ad
Scroll to top