Egyéb Hír

Synology bemutatta a kiemelkedő teljesítményű DiskStation DS1621xs+ NAS-t

A Synology Inc. bemutatta a DiskStation DS1621xs+ NAS-t, a kompakt, torony kialakítású modellt, amely a teljesítmény új szintjét képviseli. A DS1621xs+ négymagos Xeon processzorral, ECC memóriával és beépített 10 GbE csatlakozással rendelkezik, így ideális választást jelent a nagy teljesítményt igénylő adattárolási és kezelési feladatok végrehajtásához.

Szupergyors és rendkívül megbízható mikroszerver

A DS1621xs+ NAS-ba egy nagy teljesítményű Xeon processzor került, amely általában csak az adatközpontokba szánt készülékeinkben található meg, most azonban egy 11,5 literes házban kapott helyet. A több mint 3,1 GB/s olvasási és 1,8 GB/s írási sebességnek köszönhetően a nagyobb adatmennyiségekkel is könnyedén megbirkózik, így egyszerre több felhasználó is kezelheti gyorsan és hatékonyan. A magas megbízhatóságról az ECC memória gondoskodik. A Btrfs megoldásnak és az átfogó biztonsági mentésnek köszönhetően az adatok kiemelkedő védelemben részesülnek.

Kicsi kivitelelés, nagy kapacitás

A hat darab 3,5 hüvelykes belső lemeztároló segítségével akár 96 TB nyers kapacitás is elérhető. Ha ez nem lenne elegendő, további két DX517 bővítőegységet is csatlakoztathatsz, az összesen 16 meghajtóval pedig akár 256 TB-ra növelheted a teljes rendelkezésre álló tárhelyed. A DS1621xs+ két M.2 2280 bővítőhellyel is rendelkezik, amelyekkel villámgyors NVMe-gyorsítótárat hozhatsz létre és 20-szorosára növelheted a tárhely sebességét anélkül, hogy bármelyik tárolólemezed el kellene távolítanod.

10-szer gyorsabb hálózat az erőforrás igényes feladatokhoz

A beépített 10 GbE csatlakozással csökkentheted a tartalomgyártási projektekhez-, a nagyméretű biztonsági mentési feladatokhoz- és a gyors adatátvitelt igénylő műveletekhez szükséges időt. Csatlakoztass további egy 10 GbE bővítőkártyát a nagy felbontású hálózati renderelési projektek és a virtuális gépek gyorsításához.

Érj el többet Synology DSM rendszerével

Az adatkezelés nem okozhat nehézséget. A Synology DSM leegyszerűsíti a nehéz és megterhelő folyamatok végrehajtását, ugyanakkor kellő felügyeletet biztosít a fontosabb műveletek felett. A Synology Drive szolgáltatással létrehozhatod a saját helyszíni felhődet, a Synology Active Backup Suite csomaggal pedig megvédheted a számítógépeken, a virtuális gépeken, a SaaS-platformokon és más felületeken tárolt adataid.

Ad
Scroll to top