Egyéb Hír

VAVA VOOM 23 – IPX6 tanúsítvánnyal rendelkező vízálló hangszóró

A kaliforniai székhelyű, innovatív technológiai megoldásokat készítő VAVA ütés- és vízálló VOOM 23 hordozható vezeték nélküli hangszórója már itthon is elérhető. A hangszóró előnyei közé tartozik a megerősített por- víz és ütésálló borítás, a Bluetooth 4.1 csatlakozás, az 5200 mAh-es akkumulátor, amely akár 24 órás folyamatos zenehallgatást tesz lehetővé, valamint a karabineres kialakítás a  könnyű hordozhatóság érdekében. A VAVA SK004 – VOOM 23 hangszóró kimagasló hangzást biztosít környezettől függetlenül is, légy akár a szabadban, vagy egy medencés partin, az átgondolt kialakításnak köszönhetően nem kell aggódnod a hangszóró épségéért.

Masszív kialakítás – nehéz terepre tervezve

Az SK004 oldalsó gumiborítással és strapabíró fémszerkezettel készült, így nem csak a vázon belüli belső komponensek számára teszi lehetővé a biztos védelmet, hanem ellenáll az ütéseknek, esésnek, pornak, vízpárának és vízcseppeknek is, melyet az IPX6 tanúsítványa is alátámaszt. Az oldalt elhelyezkedő gombok egyszerű kezelést és könnyű hozzáférést tesznek lehetővé, így könnyedén állíthatod a hangerőszintet, vezérelheted zeneszámaidat, kihangosíthatod telefonhívásaid, illetve a párosítási folyamatot is ezen a felületen lehet elvégezni.

Zenehallgatás bárhol, bármikor

Légy a szabadban, egy medencés partin, vagy a világ bármelyik pontján, a Bluetooth 4.1 csatlakozással működő 7 W-os teljesítményű hangszóró környezettől függetlenül fog megfelelő hangerőn megszólalni, így a zenei élményed semmi sem fogja megzavarni. Az 5200 mAh-es belső akkumulátor pedig akár 24 órás folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé 80%-os hangerőszinten. Ha pedig mozgás közben szeretnéd kedvenc zenéidet hallgatni, a mellékelt karabinernek köszönhetően nem kell aggódnod a VOOM 23 elvesztése miatt.

IPX6 kialakítás

Az IPX szabvány egy 0-tól 8-ig terjedő osztályzási rendszer, amely segítségével meghatározható egy termék vízállósága. Az SK004 megfelel az IPX6 tanúsítványnak, így ellenáll a folyadékcseppeknek és a nagyobb mennyiségű párának is. Ugyan az IPX6 szabvány nem jelenti azt, hogy a felhasználók a víz alól is képesek lehetnek működtetni az eszközt, de a vizes környezet nem fog különösebb problémát okozni a VAVA VOOM 23 számára.

Ár és elérhetőség

A VAVA SK004 VOOM 23 vezeték nélküli hangszóró már elérhető hazánkban is 12 000 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Ad
Scroll to top