Egyéb Hír

NEWS RELEASE A RAVPower bemutatta az RP-PB186 külső akkumulátorát

A RAVPower, a mobil töltőkészülékek, vezeték nélküli és hordozható töltők, valamint adatkábelek vezető gyártója bemutatta az RP-PB186 külső akkumulátorát, amely 29 W-os töltési teljesítménnyel rendelkezik, így könnyedén feltöltheted vele bármelyik nagy márka  által készített okostelefonodat és tabletedet akár egyszerre is. 

Tartós akkumulátor, megbízható működés

Az RP-PB186 két LG 21700 akkumulátort használ, amelyek egyenként 5 000 mAh-es kapacitással rendelkeznek, így összesen 10 000 mAh töltéssel gazdálkodhatnak a felhasználók. Az LG elemek kimagasló tartósságot biztosítanak bármilyen körülmények között így, ha bármiféle komplikáció lépne fel töltés közben, az akkumulátoroknak akkor sem lesz baja. A tartós akkumulátorok pedig akár 3 óra alatt teljesen feltölthetők, ezzel ellátva a felhasználók okoseszközeit a naphoz szükséges lendülettel.

Kompakt méret, széles kompatibilitás

A nagy kapacitás ellenére az akkumulátor kifejezetten kompakt mérettel (11,2 x 5,1 x 2,5 cm) rendelkezik, melynek súlya mindössze 190 gramm, így akár a zsebedben is könnyedén elfér. Az USB-C csatlakozás lehetővé teszi mind az okoskészülékek, mind pedig az akkumulátor gyorstöltését egyetlen kábel segítségével. Az USB-A és USB-C csatlakozásoknak köszönhetően pedig legyen szó akár micro-USB, USB-C vagy Lightning csatlakozású eszközökről, a portok biztosítják a széleskörű eszközkompatibilitást. A portok egyenként általánosan 18 W-os, 5V/2.1A töltésre képesek intelligens vezérléssel, dupla használat mellett pedig maximálisan 29 W-os töltési teljesítmény leadására képes. Az iSmart kimenetnek köszönhetően pedig egyaránt támogatott a Quick Charge 3.0 és 2.0, az 5V/3A, a 9V/2A, és a 12V/1.5A töltés, míg a PD akár a 29W-os töltési teljesítmény is elérhető egyetlen eszköz esetén is.

Kiemelt jellemzők:

  • 29 W-os két portos töltés: Töltsd fel egyszerre okoseszközeidet, vagy oszd meg barátaiddal az akkumulátorodat, hogy egyikőtök készüléke se merüljön le
  • iSmart port: Képes feltölteni az iPhone és iPad készülékeidet egyszerre
  • 3 órás* feltöltés: Mindössze ennyi időre van szükség az akkumulátor teljes feltöltéséhez
  • LG 21700 akkumulátorok: Megbízható működés, széleskörű védelem és magas hatékonyság
  • Repülőgépen is használható: A 10000 mAh-es méretének köszönhetően akár repülőgépekre is magunkkal vihetjük, így nem kell aggódni, hogy a hosszú út során lemerülnének okoseszközeink

Ár és elérhetőség

A RAVPower RP-PB186 külső akkumulátor már világszerte elérhető 43,99 USD ajánlott fogyasztói áron. 

Ad
Scroll to top