Egyéb Hír

TaoTronics párásítók – a tökéletes téli kiegészítők

Készülj fel a télre a TaoTronics párásítóival. A tél közeledtével egyaránt megérkezik a hideg levegő is. A hideg levegő rendkívül káros tud lenni az egészségedre, pláne akkor, ha a központi fűtést is bekapcsolod. Ugyan a melegérzetre szükségünk van, de ez nem jelenti azt, hogy a bőrödre jó hatással lenne. Ahhoz, hogy fenntartsd télen is a levegő páratartalmát, szükséged lesz egy párásítóra. A párásítók nem csak karácsony környékén népszerű eszközök, de kiváló kiegészítésként is szolgálnak hálószobádba. A Taotronics 4 párásítója különböző eshetőségekre lettek kitalálva. Találd meg a számodra megfelelőt.

4 literes ultrahangos párásító – TaoTronics TT-AH001

Ez a 4 literes párásító tökéletes megoldás a konyhádba és a hálószobádba – nem sok olyan eszköz van, amiről ezt elmondhatod. A 4 literes kapacitás akár 10-30 m2-es szobákba is megfelelő, ráadásul 30 órás üzemidőt biztosít. Így az éjszaka folyamán könnyedén aludhatsz a megfelelő páratartalmú levegőnek köszönhetően, nappal pedig szárazon tarthatod a családi szobákat. Ráadásul a három fokozatú beállításnak köszönhetően egyszerűen megtalálhatod a számodra megfelelő beállítást. A párásító nem mellesleg éjszaka is képes világítani, ezzel fényt hozva a hosszú téli hónapokba. A TT-AH001 kiváló megoldás a száraz bőr megakadályozására és abba a helyiségbe viheted, ahol a legnagyobb szükséged van rá. Amennyiben viszont illóolajat is szeretnél használni, a TT-AH038 a tökéletes választás. A TT-AH001 már világszerte elérhető $68,99 USD ajánlott fogyasztói áron.

TT-AH025 Modern külső mindenek felett

A 6 literes TT-AH025 nem csak nagyobb tartállyal rendelkezik, mint az AH001, hanem modern külsejének köszönhetően bárhol használható. A megnövelt kapacitása lehetővé teszi az akár 40 m2-es szobák ellátást akár 60 órán keresztül. A 360 fokos 2700K hőmérsékletű éjszakai lámpa pedig a konyhád és a hálószobád díszévé teszi. A mindössze 27 dB(A) zajszintjének köszönhetően pedig alvás során sem fog zavarni. A TT-AH025 már világszerte elérhető $76,99 USD ajánlott fogyasztói áron.

TT-AH038 – 2,5 literes bálna formájú BPA mentes párásító

A bálna formájú párásító a gyermeked tetszését is el fogja nyerni. A kifejezetten babák számára tervezett TaoTronics párásító éjszakai világítással is rendelkezik, hogy gyermeked könnyedén álomba ringathasd. A nagy méretű nyílásnak köszönhetően kompakt mérete ellenére is könnyedén újratölthető, ezzel biztosítva mindig friss levegőt a gyerekszobába. A szabadalmazott zajcsökkentő technológiának köszönhetően mindössze 28 dB(A) hangerővel dolgozik, így zavartalan alvást biztosít a család minden tagja számára. A párásító további különlegesség a BPA mentes anyagok használata és a diffúzorként való működése is, így bátran felfrissítheted gyermeked szobáját a kedvenc illóolajod frissítő illatával. A TT-AH038 már világszerte elérhető $54,99 USD ajánlott fogyasztói áron.

TT-AH026 – csendes párásító

A halk és hordozható párásítót kereső felhasználók számára az AH026 az ideális választás. A karcsú vonásokkal rendelkező párásító segít megőrizni bőröd megfelelő nedvességtartalmát a hideg téli napokon, ráadásul könnyedén újratölthető és tisztítható. A függőlegesen ovális kialakítás nem csak helytakarékosság szempontjából jó, hanem tökéletes díszként szolgálhat a hálószobában is. Egyéb különlegességek közé tartozik az automatikus leállás a tartály kiürülését követően és a rendkívül halk működés is. Az AH026 100%-ban BPA mentes anyagokból készült, így ideális kismamák és gyermekek számára is. TT-AH026 már világszerte elérhető $53,99 USD ajánlott fogyasztói áron

Ad
Scroll to top