Hír

Díszítsd falaid művészeti alkotásokkal új Meural Canvas II-vel

A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR),  a mai okosotthonokat és kisvállalatokat működtető hálózati eszközök vezető szolgáltatója bejelentette a Meural Canvas II elérhetőségét. A Meural 2018-ban csatlakozott a NETGEAR intelligens hálózati termékek családjához. Ez a legújabb eszköz az első hivatalos termékbemutató a tavalyi akvizíció óta.

A Meural Canvas II egy elegáns, WiFi csatlakozással rendelkező digitális vászon, amely elhozza a művészetek világát az otthonodba és az irodádba. A jellegzetes, tükröződésmentes matt kijelzővel a Meural Canvas minden ecsetvonást felfed, ezzel olyan hatást érve el, mintha csak az eredeti képet látnád egy múzeumban. A Meural okosvásznak kiváló eszközként szolgálnak saját fényképkollekciónk megmutatására is.

A Meural Canvas II továbbfejlesztett WiFi-vel rendelkezik a gyorsabb feltöltés és nagyobb hatótávolság érdekében. Az digitális vászon üzembehelyezése is egyszerűsödött, mindössze egy QR-kód beolvasására van szükség és máris problémamentesen csatlakoztathatsz a WiFi hálózatodhoz. A vászon ezenfelül 45%-kal kevesebbet fogyaszt az előző modellhez képest. Egy előlapi fényérzékelőnek köszönhetően pedig a vászon a környezeti fényviszonyokhoz alkalmazkodva mutatja a képeket, amelyek így megvilágítástól függetlenül is tökéletesen látszódanak.

A Meural Canvas II két méretben érhető el, egy 19×29 cm-es keretben 27 hüvelykes HD kijelzővel és egy kisebb 16×24 cm-es keretben 21,5 hüvelykes HD kijelzővel, amely alacsonyabb árazást is kapott. A két méret több lehetőséget biztosít a falakra történő felhelyezésnél. Minden vászon 16:9-es képaránnyal rendelkezik, ráadásul használhatók portré (vertikális) és tájkép (horizontális) módban is. A vászon automatikusan érzékeli a felfogatás pozícióját, a Meural Swivel Mount segítségével pedig könnyedén állíthatunk a vászon helyzetén anélkül, hogy levennénk a falról. A Swivel Mount kiegészítő erős, strapabíró és könnyű mechanizmussal rendelkezik; ezzel biztosítva, hogy az éppen megjelenő képek mindig megfelelő irányban legyenek. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően a Swivel Mount egy elengedhetetlen kiegészítő azoknak, akik gyakran változtatnak képeket, vagy meg szeretnék mutatni saját alkotásaikat.

Négyféle interaktív módon navigálhatunk az okosvászon könyvtárának alkotásai között:

·  Irányítás kézmozdulattal: egyszerűen csak ints a kezeddel a vászon felé majd, a két beépített szenzor a mozdulattól függően képet vált, vagy a beállításokhoz visz

·  Hangvezérléssel (Amazon Alexa eszközzel működik)

·  Számítógépen (a my.meural.com felületen)

·  Vagy a Meural alkamazással (iOS-en és Androidon)

Előfizetés esetén a Meural tagok hozzáférést kapnak egy több, mint 30 000 művészeti alkotást tartalmazó dinamikus könyvtárhoz, amelyek a világ vezető múzeumjai, festői és gyűjtemények képeit tartalmazzák. Tekintsd meg a reneszánsz alkotásoktól kezdve az impresszionista műveken át a modern és posztmodern képkollekciókat. A Meural dinamikus képkönyvtár mindenki számára tartalmaz valamit olyan mesterektől, mint Keith Haring és Jean-Michel Basquiat, vagy éppen a reneszánsz Leonardo da Vinci vagy Michelangelo Caravaggio. A Meural könyvtár egyszerre használható oktatási és szórakoztatási célra is. Az áruházból a felhasználók megvásárolhatják kedvenc műveiket és hozzáadhatják saját gyűjteményükhöz úgy, mintha aukción vásárolták volna a képet.

Azon felül, hogy a legtöbb műalkotással rendelkező könyvtár azonnal elérhető online, a Meural lehetőséget nyújt a saját fotóink egyszerű és gyors feltöltésére, megmutatására. A beépített funkcióknak köszönhetően egyszerre több képet is feltölthetünk, állíthatunk a színeken és 16:9-es képarányhoz is igazíthatjuk őket. A Meural tagsággal járó online tárhelyen kívül akár SD kártyát vagy egyéb eszközt is csatlakoztathatunk USB kapcsolaton keresztül, ezzel biztosítva mindig elegendő tárhelyet fényképeid számára.

„A Meural platform egy egyedülálló kiegészítése a NETGEAR termékcsaládnak. Örömünkre szolgál, hogy lehetőséget kínálunk a világ számára arra, hogy az emberek jobban megismerhessék a művészeteket az otthonaik, vagy irodájuk falainak díszítésével, méghozzá a legértékesebb alkotások kurátus gyűjteményével.” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR csatlakoztatott otthon termékek alelnöke. „A Meural Canvas II egy olyan nagyszerű elképzelés, amely az összekapcsolt világunk képességeit használja az újabb keretezési lehetőségek és fejlettebb funkciók biztosításához a felhasználók számára. A Meural termékcsalád egyedülálló tulajdonságai közé tartozik, hogy nemcsak a művészetek megtapasztalásának, elismerésének és oktatásának eszközeként szolgál, hanem kiváló módot biztosít saját fényképeink vagy műveink megmutatására is.”

A NETGEAR 2018 augusztusában vásárolta fel a Meural-t, ezzel tovább bővítve a csatlakozott otthon termékek kínálatát és egy lépéssel közelebb hozva a teljesen összekapcsolt világ jövőképét. A Meural szabadalmazott hardverének, a Meural Canvas-nak és a 30 000 művészeti alkotásnak kombinációja révén a Meural a képi művészetek új médiaterjesztési platformjaként működik. A Meural Canvas-t a konkurenciától megkülönbözteti a Meural szabadalmaztatott TrueArt technológiája: hardver és a szoftver kombinációja, amely együttesen valósághű művészeti élményt nyújt a matt, tükröződésmentes kijelzőnek köszönhetően. A kézmozdulatokkal-, hanggal- (Amazon Alexa), számítógépről vagy telefonról irányítható Meural Canvas hozzásegíti az embereket ahhoz, hogy minden nap új művészeti alkotással találkozhassanak.

Ad
Scroll to top