Egyéb

Az ADATA bemutatta az XPG GAMMIX S50 PCIe Gen4 SSD-t

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója örömmel mutatja be az új XPG GAMMIX S50 PCIe Gen4x4 M.2 2280 SSD-t.

A következő generációs PCIe Gen4x4 felhasználásával és az NVMe 1.3 szabvány bevezetésével az S50 olvasási és írási sebessége ultragyors és elérheti az akár 5000/4400 MB/s-ot. Továbbá, az alumínium hűtőborda kiváló hőelvezetést biztosít, a 3D Flash memória elérhető akár 2 TB kapacitással, valamint rendelkezik még SLC gyorsítótárral, DRAM gyorsítótár pufferrel, End-to-End adatvédelemmel és alacsony denzitású paritásellenőrző (LDPC) hibajavító kódtechnológiával.

Gamerek, PC rajongók, overclockerek és grafikus szakemberek számára tervezve

Az S50 támogatja az NVMe szabványt, valamint a legújabb PCIe Gen4x4 felületet használja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatos, akár 5000/4400 MB/s-os olvasási és írási sebességet élvezzenek. Mi több, a 3D Flash memóriával előrelépést hozott a kapacitás, a hatékonyság és a tartósság szempontjából. Az M.2 2280 specifikációval együtt, a legújabb Intel® és AMD platformokat is támogatja. Ezen képességeknek köszönhetően, az S50 SSD ideális a gamerek, PC-rajongók, overclockerek és grafikus szakemberek számára egyaránt.

Ugrás a jövőbe a PCIe 4.0 segítségével

A legújabb PCIe Gen4x4 felületet használva az S50 olyan sebességeket kínál, amelyek akár tízszer gyorsabbak, mint egy SATA SSD és teljes mértékben kompatibilisek a PCIe 3.0-val. Az SLC gyorsítótár és a DRAM gyorsítótár puffer kombinációja biztosítja a folyamatos, akár 5000/4400 MB/s-os olvasási és írási sebességet, valamint a véletlenszerű 750K/750K IOPS elérését.

Kiváló megjelenés

Az S50 az alumínium hűtőbordájának köszönhetően bármilyen tűzharcban megállja a helyét. A maximális stabilitás érdekében a hűtőborda akár 10° C-kal is csökkentheti a hőmérsékletet. Nem csak hűvösen tartja az S50-et, de a sportautó ihletésű formatervezésével kiváló megjelenést is kölcsönöz neki.

A hatékonyság érdekében

Az S50 SSD támogatja az LDPC (alacsony denzitású paritásellenőrzés) hibajavító kódtechnológiát, amely érzékeli és javítja a szélesebb körű adathibákat a pontosabb adatátvitel és az SSD hosszabb élettartamának érdekében. Eközben az End-to-End adatvédelem és a RAID Engine támogatás biztosítja az adatok biztonságát és integritását. Az S50 minden komponense alapos vizsálaton, tesztelésen és tanúsításon esett át, továbbá 5 éves garanciával rendelkezik.

Ad
Scroll to top