Egyéb

Zalman Z9 Neo Plus White-ba építkezett a PCX

Az előre összerakott konfigurációk egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen a korábbi évekkel ellentétben manapság már a gyártók és partnereik is igyekeznek megtartani a jó ár/érték arányt ezen a területen.

A Zalman hosszú évek óta elkötelezett partner az előre összeállított konfigurációkban, legyen szó számítógépházról, hűtésről vagy akár tápegységről. Az egyik legnépszerűbb internetes áruház, a PCX sem véletlen bízta gépeinek hűtését a Zalman-ra, hiszen a vállalat az egyik legtapasztaltabb ezen a piacon és számos termékük bizonyította már rátermettségét.

A PCX csapata ezúttal a középkategóriás erőmércénél alkalmazta a Zalman Z9 Neo Plus White számítógépházat, melyben kényelmesen elfért egy GTX 1080-as NVIDIA kártya is. A Z9 Neo Plus gyárilag 5 ventilátorral felszerelt, 2 HDD és 2 SSD hellyel, előlapi USB és audio csatlakozókkal rendelkezik, 420 mm hosszú videokártya és 160 mm magas processzor hűtő kaphat helyet benne, vagyis nem akadály neki egy Intel Core i7-7800X processzorral és GTX 1080-as VGA-val felálló brutális konfiguráció sem, mely az átlátszó oldallapnak hála nem marad rejtve.

A konfiguráció itt tekinthető meg.

Ad
Scroll to top