Egyéb

A legújabb NETGEAR termékek a távolról vezérelhető Insight hálózati megoldások terén

A NETGEAR az otthoni, az irodai hálózati eszközök vezető gyártója bejelentette az Insight termékcsalád két új tagját, amelyek lehetővé teszik a proaktív riasztásokat, a megfigyelést és a távoli hálózati menedzsmentet bármikor, bárhol – amit közvetlenül te irányíthatsz mobiltelefonon keresztül.

A NETGEAR bemutatja a két új Insight Managed 8-portos Gigabit Ethernet nagy teljesítményű PoE+ Smart Cloud switch-et, amelyek távoli / felhő menedzsmenttel rendelkeznek, valamint elérhetők 64W-os (GC108P) vagy 126W-os (GC108PP) teljesítménnyel. A GC108P exkluzív NETGEAR FlexPoE funkciót is megkapta, amely lehetővé teszi, hogy bármikor növeld a PoE keretet úgy, hogy mindössze az adaptert kell kicserélni, így maximális teljesítmény-rugalmasságot biztosít (opcionálisan vásárolható)

A NETGEAR, mint a kis- és középvállalkozások vezető hálózati szolgáltatója, ismeri a PoE+ port fontosságát, amelyek egy vállalkozás egyedi, folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodnak, akár vendéglátásban, oktatásban, kiskereskedelemban vagy azon túl. A szükséges rugalmasság érdekében a NETGEAR új energiafelhasználási költséggel egészítette ki a PoE+-t az új Insight Managed smart cloud switch-ek esetében, valamint a fejlett L2+/L3 Lite switch funkciók teljes körét biztosítja, bármilyen komplexitású hálózatot támogatva és méretezhetőséggel tervezve, hogy megfeleljenek egy teljesen konvergált hálózat jelenlegi és jövőbeli igényeihez egyaránt.

A NETGEAR Insight alkalmazással vagy az Insight Cloud Portal használatával gyorsan feltérképezheted, beállíthatod, fogadhatsz értesítéseket, figyelemmel kísérheted és kezelheted az Insight Managed switch-ek, VPN routerek, hálózati tárolók és vezeték nélküli hozzáférési pontok szolgáltatásait. Abban a percben értesítést küld a rendszer, ha valami történik a hálózati eszközzel, így olyan hálózati menedzsment képességekkel rendelkezhetsz, mintha közvetlenül előtte állnál, akár otthon, akár az irodában, az úton vagy a strandon.

A NETGEAR Insight által menedzselt termékek teljes mértékben integráltak, felhő-felügyelhető eszközök, így a távoli kezeléshez közvetlenül csatlakoztathatók a felhőhöz. Egyszerűen dugd be a kapcsolót vagy az AP-t a hálózatába és csatlakoztasd az internethez, használd az Insight alkalmazást vagy az Insight Cloud Portal-t, hogy kezelhesd vagy hozzáadhass eszközt a felhő-alapú hálózathoz, így készen is állsz az alkalmazás használatára. Nincs további hardver, szoftver, kiszolgáló a telepítéshez és karbantartáshoz.

A NETGEAR Insight Managed termékeknek az iparágban lévő távoli/felhő által felügyelhető hálózati eszközöknél a legalacsonyabb a tulajdonosi költsége.

Egy egyre mobilabb világban a megbízható, rugalmas és rendkívül funkcionális távfelügyeleti hálózat számos vállalat elsődleges prioritásává vált. A teljesen integrált távoli felhővezérelhetőséggel és erőteljes L2+ /L3 Lite funkciókkal a GC108P / GC108PP a legsokoldalúbb és könnyen kezelhető switck-ek a piacon, amelyek bármilyen környezetben, maximális rugalmasságot és könnyű telepítést biztosítanak a hálózaton.

„Ügyfeleink, viszonteladóink és a szolgáltatók (MSP-k) a világ minden táján kisméretű kialakítást, tartós PoE switch-et kértek biztonságos távvezérléssel. Ezeket a feltétleket az új, kompakt, mégis nagy teljesítményű switch-ekkel – GC108P és GC108PP – biztosítjuk, amelyek a vezeték nélküli hozzáférési pontok, kamerák, telefonok és IoT eszközök csatlakoztatására és tápellátására szolgálnak”- mondta Richard Jonker, a NEATGER SMB termékekek alelnöke. „Továbbá, az Insight Pro menedzsment megoldással az MSP-k távoli szolgáltatásokat is tudnak nyújtani ügyfeleiknek. A NETGEAR iparágvezető termékminőségével párhuzamosan a csatorna partnereink képesek a hálózatot távolról diagnosztizálni és kezelni anélkül, hogy egy teherautót eljuttatnának az ügyfeleikhez. ”

GC108P (64W) ajánlott fogyasztói ára: $114.99

· 8-portos PoE+ teljesítmény w/cserélhető hálózati adapter (NETGEAR FlexPoE)

· Speciális PoE vezérlők, PoE ütemezés, hibaelhárítás

· L2+/L3 Lite Switch – IPv6 menedzsment, LAG, VLAN, biztonság, ACLs, statikus routing, QoS, STP/RSTP, SNMP

· Készülék automatikus csatlakozása és konfigurálása (nulla érintésű beállítás)

· Insight mobile applikáció a bárhonnan történő menedzsmeléshez és monitorozáshoz mobil készüléken keresztül

· Insight Cloud webes portál a menedzsmenthez és felügyelethez bárhol a nagy képernyőn keresztül

· Távoli/Felhő alapú menedzsment és monitorozás

GC108PP (126W) ajánlott fogyasztói ára: $149.99

· 8-portos PoE+ power

· Speciális PoE vezérlők, PoE ütemezés, hibaelhárítás

· L2+/L3 Lite Switch – IPv6 menedzsment, LAG, VLAN, biztonság, ACLs, statikus routing, QoS, STP/RSTP, SNMP

· Készülék automatikus csatlakozása és konfigurálása (nulla érintésű beállítás)

· Insight mobile applikáció a bárhonnan történő menedzsmeléshez és monitorozáshoz mobil készüléken keresztül

· Insight Cloud webes portál a menedzsmenthez és felügyelethez bárhol a nagy képernyőn keresztül

· Távoli/Felhő alapú menedzsment és monitorozás

Ad
Scroll to top