Egyéb

A QNAP bemutatja az új dual-controlleres ES1686dc vállalati szintű ZFS NAS-t

A QNAP® Systems, Inc. hivatalosan is bemutatta a következő generációs ES1686dc – a vállalati szintű ZFS NAS-t, amely kettős aktív vezérlővel és Intel® Xeon® D processzorok segítégével támogatja a magas rendelkezésre állást (HA). Támogatja a SAS 12Gb/s-t, és minden vezérlőnek négy 10GbE SFP+LAN portja van, nyolc RDIMM bővítőhelyen akár 512 GB-t memóriát, két M.2 SSD bővítőhelyet és SSD gyorsítótárat támogat a konfigurálásához és méretezhető kialakítást az akár 1 PB tárolókapacitáshoz.

Az ES1686dc a legújabb QES 2.1.0 operációs rendszerrel rendelkezik, amely képes fogadni a ZFS-t és gondoskodik a megbízható adatvédelmi, helyreállítási és üzleti osztályú szolgáltatásokról, amelyek segítik a vállalkozásokat a kritikus fontosságú szolgáltatások gyorsításában és a VDI alkalmazások kihívásainak kezelésében.

„Az ES1686dc kiváló teljesítményt és folyamatos, magas rendelkezésre állású tárolási megoldást nyújt” – mondta David Tsao, a QNAP termékmenedzsere. Akár a kritikus fájlkiszolgálóról, a virtualizációs szerverről, a VDI-ről, a közepes méretű adatközpontról, a videó streamingről, a felügyeleti tárolásról és a hatékony fájlmentés és helyreállításról is legyen szó, a ES1686dc segítségével szolgáltatási szintű megállapodásokat érhet el a teljesítmény és az üzemidő tekintetében.”

A kettős aktív-aktív vezérlő architektúra biztosítja az ES1686dc számára a közel nulla leállást, a magas rendelkezésre állást. Az akkumulátorral védett DRAM-írás a gyorsítótár-adatvédelem és a flash olvasási gyorsítás tekintetében csökkenti az írási gyorsítótár-adatok elvesztésének kockázatát és az iparág vezető véletlen hozzáférési teljesítmény gyorsítja a műveleteket a virtuális gépek környezetében. A két PCIe bővítőhely támogatja a 10GbE/40GbE hálózati kártyákat a virtualizáció, a média streaming és más sávszélesség igényes alkalmazások teljesítményének növeléséhez. A [QDA-SA] (https://www.qnap.com/go/product/qda-sa) 6Gbps SAS – SATA meghajtó adapterének kihasználása lehetővé teszi az ES1686dc számára egy SATA 6Gb/s meghajtó használatát egy 3,5 hüvelykes SAS meghajtó rekeszben, biztosítva a SATA SSD-k számára, hogy megosszák a SAS kétportos előnyeit a hibatűrő vállalati tárolási környezetben és segítsék a szervezeteket egy nagy teljesítményű, mégis költséghatékony, teljesen flash alapú tárolási rendszer létrehozásában.

A ES1686dc vállalti ZFS NAS a QES 2.1.0 operációs rendszerrel rendelkezik, amely a

teljesen falsh alapú tároló tömbre van optimalizálva. Hatékonyan működik adatcsökkentés inline adatok deduplikációval és inline adat tömörítéssel, valamint számos fejlett üzleti funkcióval rendelkezik, beleértve a self-healing a silent data corruption, az iSCSI LUN és a megosztott mappák közel korlátlan pillanatképeit, a SnapSync-et a távoli biztonsági mentések felgyorsításához, és a szolgáltatás minőségét annak biztosítására, hogy következetes elsődleges tárolási teljesítmény kínáljon.

Az ES1686dc támogatja a VMware®, a Microsoft® és a Citrix® virtualizációt, és a SnapSync a VMware Site Recovery Manager-t (SRM), így vállalati szintű távoli mentési és katasztrófaelhárítási megoldást kínál virtuális alkalmazásokhoz. A frissített QES 2.1.0 támogatja az iSER-t (https://www.qnap.com/go/solution/iser/) a VMware teljesítményének optimalizálásához, valamint az OpenStack® Cinder és Manila fájlmegosztó szolgáltatásokat, amelyek rugalmas, könnyen használható és olcsó tárolási megoldást nyújtanak a vállalkozásoknak az OpenStack környezetben.

** Főbb specifikációk **

* ** ES1686dc-2145NT-128G: ** Intel® Xeon® D-2145NT 8-magos/16-szálas 1,9 GHz-es processzor (akár 3,0 GHz-ig), 128 GB-os DDR4 ECC memória (64 GB/vezérlő) * ** ES1686dc-2145NT-96G: ** Intel® Xeon® D-2145NT 8-magos/16-szálas 1,9 GHz-es processzor (akár 3,0 GHz-ig), 96 GB-os DDR4 ECC memória (48 GB/vezérlő) * ** ES1686dc-2123IT-64G: ** Intel® Xeon® D-2123IT 4-magos/8-szálas 2,2 GHz-es processzor (akár 3,0 GHz-ig), 64 GB-os DDR4 ECC memória (32 GB/vezérlő)

Aktív-aktív kettős vezérlő rendszer, 3U rackmount NAS; 16x 3,5 hüvelykes/2,5 hüvelykes SAS 12Gbps/6Gbps merevlemezek vagy 2,5 hüvelykes SSD-k; M.2 SSD az NVRAM számára; 2x PCIe Gen3 x8 bővítőhely; 4x 10GbE SFP+ port; 3x Gigabit port; 2x USB 3.0 port; 770W redundáns tápegység

**Elérhetőség**

Az ES1686dc vállalati szintű ZFS NAS és QDA-SA meghajtó adapter mostantól elérhető.

Ad
Scroll to top