Egyéb

Audcitus Achiever: Érd el, amit szeretnél!

Az Audictus viszonylag új márka a piacon, ugyanakkor a célkitűzéskor nem szerettek volna kompromisszumokat kötni a tulajdonosok. A minőség, a baráti ár és a kiváló hangzás a márka három legfontosabb pillére, ezt pedig az Achiever modellünk kiválóan példázza.

A zenei mindenen átsegít
Mit sem ér a kényelem vagy a dizájn akkor, ha egy headset nem szól jól. A felhasználók érezni szeretnék a zenét, a dallamokat és a ritmust, így az Achiever tervezésekor a hangminőség volt a vezető szempont.

Mindig veled
A kiváló minőségű zenét mindig magunk mellett akarjuk tudni. Az Achiever számára nem létezik lehetetlen szituáció. Kalandozás a városban? Vagy utazás? A kényelmes párnázott kialakítás hosszú órák után sem okoz kényelmetlenséget. Telefonhívás és kommunikáció? Az Achiever támogatja a mobil hívások fogadását és indítását, ha pedig megszólítanak minket, elég csak kifordítani az egyik oldalt és nem kell levennünk az egész headsetet. A csomagban ráadásul egy praktikus hordtáska is helyet kapott, mely egyfelől a szállításban, másfelől pedig a védelemben lesz kiváló társ.

Egyszerű és minőségi
Az Audictus minden terméke, így az Achiever is kiváló minőséget és letisztult külsőt garantál, bárki számára, bármilyen alkalommal használható. A fém váz és fejpánt stílust kölcsönöz és stabilitást nyújt, mely a termék árkategóriájára egyáltalán nem jellemző.

Az Audcitus Achiever már 10 000 Ft környékén elérhető a hazai boltokban.

Legfontosabb tulajdonságok:
● Vezetők átmérője: 40 mm
● Speaker type: neodymium
● Impedancia: 32 Ω
● Dinamika: 103 dB +/-3 dB
● Bandwidth: 20 Hz – 22 kHz
● Súly: 138 g
● Anyaghasználat: alumínum/bőr
● Csatlakozó: 3,5mm-es Min Jack
● Vezérlő: igen, a kábelen

Ad
Scroll to top