Egyéb

Irid 400 RGB – RGB-s számítógépház a Genesis-től

A számítógépházak piacán manapság egyértelműen az RGB világítás a legkeresettebb és leglátványosabb pont, melyet a teljes dizájn, az árazás és a légáramlás követ. A Genesis évek óta látja el a játékosokat jobbnál jobb perifériákkal és jól tudja, hogy az egyre izmosabb hardvereknek egy jól szellőző, attraiktív házra van szükségük.

Ezért is alkottuk meg a Genesis Irid 400 néven érkező új számítógépházunkat, mely egyesíti azt, amire a legtöbb játékos vágyik ezen a területen. Az új számítógépház 4 RGB-s ventilátorral és az előlapon egy RGB-s csíkkal érkezik, melyeket vezeték nélküli, WiFi-n keresztül lehet irányítani. A stílusos fekete színt edzett üveg oldallap és stabil fém talpak egészítik ki.

Komplett RGB világítás extra költségek nélkül
A legtöbb gyártó általában maximum 1db RGB-s ventilátort csomagol a ház mellé, mely további extra költségeket jelent a vásárlók számára, hiszen a megfelelő hűtéshez és a komplett világításhoz újabb egységekre, vezérlőkre és kiegészítőkre van szükség. Az Irid 400 4db RGB-s egysége mellé már nincs szükség újabb befektetésekre, hiszen a csomag tartalmazza a házon belül elhelyzett vezérlőt, mely dedikált gombokkal is rendelkezik a világítás személyre szabásához, illetve a már említetett vezeték nélküli irányítást is biztosítja.

A vezérlő kompatibilis a 3-pin 5V ARGB csatlakozásokkal rendelkező alaplapokkal, így a legtöbb gyártó megoldásával hatékonyan működik együtt, ráadásul a PWM csatlakozásnak köszönhetően a BIOS-szintű beállítások is elérhetőek.

Hatékony hűtés
A szép külső mit sem ér, ha a hardverek izzadnak odabent. A tervezők úgy alkották meg az Irid 400-at, hogy az a lehető legtöbb levegőt szolgáltassa a hardverek számára, melyek így halkan és hatékonyan tudnak a felhasználók rendelkezésére állni. Az előlapi panel és a ventilátorok között pont annyi hely van, hogy más hasonló házakkal ellentétben itt megfelelő levegőzhöz jusson a három előlapi ventilátor. A gyári 4 ventilátor további 12 vagy 14 centiméteres megoldásokkal egészíthető ki a ház  felső részén, mely szintén helyet biztosít a maximum 280mm-es radiátorral rendelkező vízhűtéseknek is.

Egyéb részletek
Az Irid 400-at nem csak a már említett funkciók és lehetőségek teszik felhasználóbaráttá, hanem olyan apró részletek, mint például az SPCC acél konstrukció, az átgondolt kábelmenedzsment  és a külön szerszámokat nem igénylő háttértároló beszerelés.

A Genesis Irid 400 számítógépház hamarosan több európai piacon is elérhetővé válik.

Ad
Scroll to top