Egyéb

Új Cooler Master házakat láttunk a Computex 2019-en

Javában zajlik az év egyik legnagyobb technológiai kiállítása, a Computex 2019, melyen szinte az összes neves, PC iparban ténykedő vállalat jelen van és ha már ott vannak, akkor az idei év hátralévő felére és 2020 elejére szánt újdonságaikat is megmutatták.

A Cooler Master évek óta számos újdonságot visz ki a rendezvényre, nemrég pedig hivatalosan is leleplezték a legújabb számítógépházaikat, melyek között számos ismerős névvel találkozhatunk.

Silencio S400 (mATX) & Silencio S600 (ATX)

A Silencio család a jól szellőző, mégis halk működést garantáló házakat foglalja magában, hamarosan pedig két újabb taggal büszkélkedhet, hiszen bemutatkozott a mATX méretű konfigurációkhoz készített Silencio S400 és a normál ATX gépekhez szánt Silencio S600. Az új házak megalkotását a Sorama is segítette, akik a különféle zajmérési technológiák szakértői, így minden eddiginél jobban eltalálták a halk működés és az optimális hőmérséklet összhangját.

A kisebb modell 80-90 dollár, a nagyobbik pedig 90-100 dollár környékén debütál.

COSMOS C700P Black Edition

A Cosmos széria mindig is a piac egyik különlegessége volt, így természetesen nem maradhatott el egy újabb változat. A C700P Black Edition nevéből adódóan egy feketébe bújtatott, LED fényekkel kiegészülő óriás, mely hajlított edzett üvegével és prémium anyaghasználatával kiemelkedik a mezőnyből. Az ára 300 dollár körül lesz.

MasterCase H100

A MasterCase H100 egy modern „lanbox”, mely mini-ITX alaplapot fogad. A ház hűtéséről egy méretes, 200mm-es RGB LED ventilátor gondoskodik, mögötte pedig elég hely lesz a legnépszerűbb eSport játékokat kiválóan futtató konfigurációhoz. Az apróság 59 dolláros ajánlott árat kapott.

MasterCase SL600M Black Edition

A tavalyi év egyik nagy újdonsága az SL600M volt, mely egy rendkívül modern, már-már futurisztikus megoldás, ami az irodában és a gamer asztalon is jól mutat. A Computex 2019-re kivittek egy új változatot, mely az SL600M Black Edition nevet kapta, de még csak prototípus formájában létezik.

Lényegében egy fekete SL600M-ről van szó, melyet sokan már az eredeti modell bejelentésekor is hiányoltak. Az tény, hogy ez a változat is nagyon elegáns, de nekünk valahogy az eredeti modell jobban bejön. A fekete változat megjelenésére leghamarabb az év utolsó részében kerülhet sor, hivatalos dátum még nincs, az ára azonban 199 dollár lesz.

Ad
Scroll to top