Egyéb

Zalman: Extra tárhely bárhol, bármikor!

Az SSD-k korszakában sokan kompromisszumot kötöttek az ár és a méret vonalán, így mindig jól jöhet egy kis extra tárhely. Arról nem is beszélve, hogy a fájlok egyre nagyobbak és egyre komolyabb veszélyt jelent a privát szféra megőrzése. Erre remek megoldás lehet a Zalman VE350.

A VE350 2.5” SATA I/II/III HDD/SSD meghajtókkal is kompatibilis, így nem kell azon aggódni, hogy külnöleges és drága tároló kell bele. A beüzemeléshez mindent tartalmaz a csomag, még a csavarhúzót is egy praktikus tok társaságában.

Click and Ready
A  plug & play technológiának köszönhetően nincs szükség extra szoftverek telepítésére, csak csatlakoztatni kell és máris mozgathatjuk az adatokat. Néhány kattintás és egész könyvtárakat helyezhetünk biztonságba vagy a zsebünkbe mozgatást céljából.

Nincs késés
Az USB 3.0 interfésznek hála az adatok villámgyorsan mozognak a gép és a külső meghajtó között. A VE350 Virtual ODD támogatást is kapott, ami lehetővé teszi CD-ROM, DVD vagy Blu-ray meghajtóként, illetve ISO telepítő-lemezként való használatát.

Dizájn
Az alumínium ház nem csak stílusos, hanem biztonságos is. Védi a meghajtót a külső behatások ellen és biztosítja a megfelelő belső hőmérsékletet. A ház kis méretének köszönhetően akkor sem foglal nagy helyet, ha éppen nem használjuk és bárhová magunkkal tudjuk vinni. A védelmet a csomagban található minőségi tok tovább erősíti, mindamellett, hogy az alumínium és a bőr remek párost alkot.

Specifikáció:

– Anyag: alumínium, akril, polikarbonát

– Csatlakozás: USB 1.1 max. 12Mbps, USB 2.0 max. 480Mbps, USB 3.0 max. 5.0Gbps

– Kompatibilitás: 2.5” SATA I/II/III HDD/SDD

– Méret: 135,3 x 78,6 x 13,1 mm

– Energiaellátás: DC 5V

– Operációs rendszer: Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 8.1/Mac OS/Linux

Ad
Scroll to top