Gaming

Alacsony profilú Cherry MX kapcsolóval érkeznek az új Cooler Master billentyűzetek

A piacvezető számítógép periféria és komponens tervező és gyártó Cooler Master,a mai napon bemutatja két alacsony profile mechanikus billentyűzetér az SK sorozatból, az SK650-et és az SK630-at.

“Az SK sorozatot a kinézet és a funkcionalitás szem előtt tartásával készítettük. Főleg azoknak szánjuk, akik napközben dolgoznak, éjszaka pedig játszanak.mondtaBryant Nguyen, periféria üzletág vezető.

Az SK650 és SK630 alacsony profillal rendelkező mechanikus billentyűzet, amely tökéletes egyensúlyt teremt a munka és a játék között. Az SK sorozatban Cherry MX alacsony profilú kapcsolók kapnak helyet, amelyek a kisebb kapcsolási útat biztosítanak és emellett ugyanolyan tartósságúak és pontosak mint a hagyományos vörös kapcsolók. A billentyűzetek már Type-C USB csatlakozóval rendelkeznek, így kényelmesebbé válik a felhasználásuk. A billentyűnként állítható háttérvilágítás, a körbefutó oldalsó fénysor és a makrók, a Cooler Master Portal Software alkalmazás segítségével teljes mértékben testre szabhatók. Az “On-the-fly” vezérlés segítségével valós időben állíthatók bizonyos funkciók, mint például a fények és a makrók, így nem feltétlenül van szükség szoftver felhasználására. A Windows lock felhasználása lehetővé teszi, hogy játék közben ne tudjon a felhasználó kilépni. Az SK sorozat két méretben válik elérhetővé. Az SK650 egy teljes kiosztású billentyűzet, míg az SK630 kompakt változat, tenkeyless (vagyis numerikus pad nélkül) változatban kerül forgalomba.

A most megjelent billentyűzetekből hamarosan elérhetők lesznek a vezeték nélküli változatok is, illetve márciusbanérkezik az SK621, amely egy 65 gombos kompakt billentyűzet lesz, tökéletes az utazásokhoz.

A vezetéknélküli verziók az, SK651, SK631, és SK621, fegyverszürke színben kerülnek forgalomba, a későbbiekben pedig fehér változat is várható, amelyek Apple és Android kompatibilisek is lesznek.

Az SK650, SK630, február elejétől less elérhető, az alábbi ajánlott végfelhasználói árakon:

SK650: 51 900 Ft

SK630: 45 900 Ft

SK621: 45 900 Ft

Ad
Scroll to top