Gaming Hír

Vezeték nélkül érkezik az új Logitech G604 Lightspeed

Néhány éve még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy a legfelsőbb szinten vezeték nélküli egérrel játszanak a profi játékosok, hiszen a technológia még nem volt adott. A Logitech több másik gyártóhoz hasonlóan azonban úgy gondolta, hogy megoldja a problémákat és az elmúlt 1-2 évben abszolút domináns szerepre törtek ezen a területen.

A G Pro Wireless az egyik legnépszerűbb és legelismertebb vezeték nélküli megoldás a piacon, nemrég pedig bemutatták a G604 Lightspeed névre keresztelt új fejlesztésüket, mely egészen más irányba mutat a külsőt illetően. Az újdonság főként a többfunkciós játékokhoz lehet jó választás, illetve a fejlesztők a tervezéskor figyelembe vették azt is, hogy a játék mellett a produktivitást is segítse a kialakítás.

Technikailag csúcsmegoldásról van szó, mely a gyártó Lightspeed vezeték nélküli technológiáját kapta meg, a szenzor terén pedig a 16 000 DPI érzékenységű HERO megoldással van dolgunk. Üzemidővel is jól állunk, hiszen a saját technológiával nagyjából 10 napos folyamatos üzemidőt kapunk, míg a Bluetooth-t használva egy AA elemmel közel fél évig használhatjuk.

Ad
Scroll to top