Egyéb

AMD processzort és vga-t kap az Acer Chromebook 315

Az Acer kibővítette díjnyertes 15.6 colos Chromebookjait az első AMD-központú Chromebookkal, az Acer Chromebook 315 modellel. A notebook a legújabb, hetedik generációs AMD A6-9220C vagy A4-9120C processzorokkal van szerelve, melyek révén bőségesen elegendő teljesítmény ígérkezik az applikációk, multitasking futtatásához. Mindehhez akár 10 óra akkumulátor-üzemidő társítható.

Ahhoz, hogy a meggyőző teljesítmény teljes legyen, az Acer Chromebook 315 full HD 15.6 col képátlós kijelzővel lett felruházva, ami egyértelműen növeli a munkahelyi, iskolai produktivitást. A kiváló minőségű kijelző remekül alkalmas video streamek futtatására, web alapú játékok és alkalmazások futtatására. A kijelzők egyaránt elérhetők érintőpanellel és hagyományos panellel is (CB315-2HT/CB315-2H).

“A 15.6 colos Chromebook egyike az Acer Chromebook portfólió mérföldköveinek” – fogalmazott James Lin, az Acer kereskedelmi és alakítható notebook üzletágának vezetője. Így folytatta: “A Chromebook 315-ben minden, kategórián belüli kiemelt opció megtalálható: hatalmas, 15.6 col átmérőjű kijelző, nagyszerű hangrendszer, stílusos dizájn – mostantól pedig az új AMD processzorok és Radeon grafikus lapkák is elérhetők, melyek elegendő erőhátteret nyújtanak a Chrome és Android applikációk és kiegészítők futtatásához, így számos diák, hallgató, család és üzleti felhasználó megtalálja majd számításait ezzel az eszközzel.”

Erőteljes AMD A-sorozatú processzor és Radeon grafika a kiváló multitaskingért

Az Acer Chromebook 315 hetedik generációs AMD A-sorozatú processzorokkal és Radeon grafikus vezérlőkkel érkezik, biztosítva a zökkenőmentes teljesítményt és zavartalan web gaminget két konfiguráción az AMD A6-9220C APU-t, vagy az A4-9120C APU tekintetében. Az új AMD A-sorozatú processzorok lehetővé teszik a felhasználók számára a zavartalan videostreamek megtekintési lehetőségét, a legújabb appok futtatását, web alapú játékok használatát, webböngészést – akár 10 órán keresztül. Továbbá a Chromebook 315 támogatja a Google Playen keresztül elérhető Chrome és Android applikációkat, szórakoztatás, produktivitás, konnektivitás téren egyebek mellett.

Kijelző és hangrendszer a szórakoztatás, produktivitás jegyében

A kristálytiszta 15.6 colos full HD 1920×1080 kijelző elég nagy ahhoz, hogy teljes képernyőn élvezhessük a megnyitott böngészőket, videókat nézzünk, és web játékokat játszhassunk.  A felhasználók produktívabbak lehetnek mindezen opciók által. Az IPS kijelző által a felhasználók egyszerűbben kivitelezhetik prezentációjukat, tartalommegosztásaikat más felhasználókkal – utóbbit remekül támogatja a 178 fokos betekintési szögtartomány. Mindezeken felül minden videochat megosztható, a HD webkamera 88 fokos nagylátószöge pedig csoportos aktivitásokhoz is kiváló lehet. Az audió- és videóélmény kristálytiszta, köszönhetően a HDR-nek, valamint a beépített mikrofonnak.

A tiszta hangzás révén az Acer Chromebook 315 igazi szórakoztatóközponttá alakítható. Két teljes méretű, felületi hangszórója a billentyűzetet szegélyezi. A hangszórók magas minőségű hangzást biztosítanak, masszív hangerővel és hangzástartományokkal.

A Chromebook nagy méretének köszönhetően elegendő hely áll rendelkezésre a teljes méretű, háttérvilágításos billentyűzet számára, valamint egy nagy méretű touchpad is beépítésre került.

Kiváló konnektivitás és stílusos hordozhatóság

Az optimális tervezés garancia arra, hogy az Acer Chromebook 315 nagyszerű legyen konnektivitás téren is. Kettő USB Type-C Gen 1 port került integrálásra, a készülék mindkét oldalán egy-egy – lehetővé téve a gyors adatátvitelt, töltést és kijelző-kimenet biztosítást a legtöbb szituációban. Gyors, wireless WiFi 802.11ac kapcsolattal, 2×2 MIMO technológiával rendelkezik az eszköz, mindemellett a felhasználók Bluetooth 4.2-n, USB 3.0 aljzatokon keresztül tudják csatlakoztatni eszközeiket.

A Chromebook 315 stílusos IMR burkolatot kapott, amely rendkívül ellenálló, tartós, és könnyű ahhoz, hogy gond nélkül mozgathassuk otthonunkban, vagy az irodában. A súly mindössze 1.72 kilogramm, a méretek: 380.5×256.2×19.9 milliméter.

Egyszerű megosztás, menedzselés, szülőknek ideális

Az új Acer Chromebook 315-ra nem csak az egyszerű használat jellemző, hanem a megosztások egyszerűsége is más felhasználókkal. Elegendő csak szimplán belépni a Google accounttal (Gmail, Google dokumentumok, appok, bővítmények, könyvjelzők, és egyebek), és máris indulhat a munkavégzés, a gond nélküli használat. A Chromebookok Google Chrome OS-t futtatnak, az update-ek automatikusak, a biztonsági szint-online védelem pedig maximális.

Az új Family Link app remek választás azon szülőknek, akik szeretnék szabályozni gyermekeik internetezési szokásait. A szülők beállíthatják a napi szintű limiteket, testre szabhatják az elérhető weboldalak listáját, amelyeket gyermekeik használhatnak, de ezek mellett Google accountjaikhoz is hozzáférhetnek.

Ad
Scroll to top