Egyéb

Philips 241B8QJEB: a vállalati mindenes

Az MMD, vezető képernyő-specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a Philips 241B8QJEB modellt. Ez a 24 hüvelykes (23,8” / 60,5 cm) LCD Full HD monitor biztosítja a professzionális felhasználók számára azt a vizuális teljesítményt és azokat a termelékenység növelési eszközöket, amelyekre szükségük van. Funkciói és jellemzői, mint például a SmartImage, IPS panel és a Full HD technológia kifogástalan képminőséget garantálnak, míg a termék innovatív megoldásai, például a LowBlue mód, a Flicker-free technológia és az SmartErgoBase lábazat a hosszú munkanap során kímélik a felhasználó szemét és gondoskodnak a megfelelő testtartásról. A USB 3.0, a SmartConnect csatlakozás és a mindennapos használat érdekében beépített sztereó hangszórókkal felszerelt Philips 241B8QJEB a bolygó érdekeit is szem előtt tartja, mivel 85%-ban újrahasznosított műanyagból készült, így számos környezetvédelmi normának is megfelel.

Csúcskategóriás képminőség
A Philips 241B8QJEB olyan professzionális felhasználóknak készült, akik munkanapjuk jelentős részét számítógépen elvégzendő feladatokkal töltik. Ez a Philips monitor olyan nagyteljesítményű képtechnológiával rendelkezik, amely a fényképészettől kezdve a grafikai tervezésen át a táblázatkezelésig bármilyen munka esetén kellemes képélményt nyújt a felhasználó számára. Full HD 1920 x 1080 felbontásával a kép minden apró részletét megjeleníti és a megfelelően világos, realisztikus képek érdekében megemeli a fényerőt és a kontrasztot. A monitor IPS technológiával is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a képek minden betekintési szögből élénk színekben legyenek láthatók. Ez a praktikus megoldás különösen csoportmunka esetén hasznos, hiszen helyzettől függetlenül ekkor is mindenki ragyogó, élénk színeket láthat a képernyőn. És ez még nem minden. Azáltal, hogy a Philips241B8QJEB modell rendelkezik az exkluzív SmartImage technológiával, amely a képernyőn megjelenő tartalomnak megfelelően optimalizálja a teljesítményt, az MMD még egy lépést tett előre a képminőségben. A felhasználók Movie, Photo, Game és más módok közül választhatnak és a monitor a szükséges beállítások automatikus elvégzésével minden helyzetben garantálja a lehető legjobb felhasználói élményt.

Öröm használni
A Philips 241B8QJEB valóban új mérföldkő a maximális felhasználói kényelemben és termelékenységben. Olyan technológiákkal, mint a LowBlue mód és a Flicker-free csökkenti a szem rövid hullámhosszú kék fény és a képernyő villogása általi fáradását, ami kevesebb megerőltetést jelent a hosszú munkaórák során. Egy másik praktikus megoldás az EasyRead mód, amely élvezhető, papírszerű olvasási élmény létrehozásával növeli a képernyőről történő olvasás élvezetét. A monitor SmartErgoBase lábazata is a kényelemre fókuszálva került megtervezésre, így ez a felhasználó ideális helyzetének megfelelően emelhető, leengedhető, billenthető és forgatható, biztosítva ezáltal, hogy a felhasználó a lehető legkisebb fizikai megerőltetéssel tökéletesen kényelemben érezze magát a monitor előtt. A lábazat a rendezett megjelenés és a nyugodt letisztultság érdekében a kábelkezelést is megoldja.

Intelligens funkciók
Az erőfeszítésektől mentes nagysebességű adatátvitel érdekében az USB 2.0 szabványnál 10-szer gyorsabb USB 3.0 Super Speed technológiával felszerelt Philips 241B8QJEB igazi partner a termelékenységben. Az USB 3.0 a nagyobb sávszélesség és fejlettebb energiagazdálkodás mellett lehetővé teszi a felhasználó számára nagyobb kapacitású adattároló eszközök használatát is. És azoknak, akik még nem álltak át teljesen az USB 2.0-ról, a lefelé kompatibilitási funkció biztosítja, hogy régebbi USB 2.0 eszközeiket is használhassák ezzel a monitorral. De a Philips 241B8QJEBcsatlakoztathatósági funkció ezzel még nem merültek ki. SmartConnect technológiájával a monitor bemeneti jelek olyan széles skáláját képes fogadni, mint például VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, és még továbbiak.

A Philips 241B8QJEB várhatóan 2019 januárjától lesz megvásárolható 179 EUR ajánlott fogyasztói áron.

Ad
Scroll to top