Egyéb

Az Y generációt célozzák a HP prémium hibrid laptopjai

Továbbfejlesztett funkciók, teljesítmény és üzemidő jellemzi a prémium kategória új, kedvező árú hibrid és normál laptopjait

A HP Pavilion laptopcsalád új tagjai 14 és 15,6 collos képátmérővel érkeznek, a széria előző generációjánál 11–22 százalékkal vékonyabb kivitelben. A 1,49 és 1,93 kilogrammos gépek vastagsága 19,5, illetve 22,5 milliméter. Az audiovizuális tartalmak fogyasztása és készítése érdekében a Pavilion-készülékek a korábbinál nagyobb teljesítményű változatban is piacra kerülnek, 15,6 és 17,3 collos méretben, 2,09 és 2,84 kilogramm kezdősúllyal, illetve 24,5 és 29,9 milliméter vastagsággal. Az új dizájn ezüst, arany, kék, bíborvörös és lila kivitelben választható, hatodik generációs Intel Core processzorral (akár i7-es változatban), opcionális, nagy teljesítményű videókártyával, akár 16 GB memóriával, 512 GB SSD háttértárral vagy 2 TB hagyományos tárolóval, háttérvilágítású billentyűzettel, edge-to-edge FHD kijelzővel. A Prismatic Lithium akkumulátor kompatibilis a HP Fast Charge gyorstöltővel, ami akár 90 százalékos töltöttséget is biztosíthat másfél óra alatt.

A tablet és laptop hibrid HP Pavilion x360 öt színben érhető el, 15,6, illetve 11,6 collos képernyőátmérővel. Az idén újratervezett Pavilion x360 modelleket nemcsak a kivételesen vékony dizájn, hanem a különleges, a Bang&Olufsen PLAY szakértői által egyedire hangolt audioélmény is jellemzi. A paletta 11,6 és 13,3 collos tagjai 12–14 százalékkal vékonyabbak az előző szériánál: az 1,33 és 1,58 kilogramm súlyú modellek vastagsága nem éri el a 20 millimétert. A HP Pavilion x360-család egy új, 15,6 collos verzióval is kiegészült, ez a modell 2,3 kilogrammos kezdősúllyal és 23,9 milliméteres vastagsággal érkezik. A Pavilion x360-család tagjai ezüst, arany, kék, bíborvörös és lila színekben érhetők el, több mint 9 órás üzemidőre képes akkumulátorral. A 13,3 és 15,6 colos modellek HD és Full HD IPS kijelzővel, valamint választható háttérvilágítású, teljes méretű billentyűzettel, akár 12 GB memóriával és többféle típusú háttértárral (HDD, SSD, SSHD) is megvásárolhatók. A Pavilion x360 termékcsalád legújabb tagjai modelltől függően a legújabb Intel Celeron, Intel Pentium, illetve akár a hatodik generációs Intel Core i7 processzorokkal kerülnek a boltokba.

Az asztali gépekhez közelítő élményt biztosít a HP új óriása, a 32 collos, Quad HD felbontású kijelzővel szerelt Pavilion-modell. A kijelzője széles betekintési szöget és 100 százalékos sRGB-színtérlefedettséget, azaz teljesen valósághű színeket garantál. A kényelmes csatlakozásért pedig két HDMI, egy DisplayPort és egy USB-aljzat felel. A 32 collos HP Pavilion-modell támogatja az AMD Freesync technológiáját is, amely kiküszöböli a képtörést (amennyiben hiányzik a monitor és a videókártya szinkronizálása). A FreeSync technológia folyamatos mozgást biztosít a kijelzőn, megelőzve a képkockák kiesését – így teszi gördülékenyebbé a játékélményt.

Ad
Scroll to top