Egyéb

Két új AOC AGON gaming monitor érkezett

A kijelzőkre specializálódott AOC két új ívelt monitorral bővíti AGON prémium gaming monitor sorozatát: a 31,5 hüvelyk képátlójú QHD felbontással rendelkező AG322QCX modellel, és a 27 hüvelyk képátlójú full HD felbontású AG272FCX képernyővel. Mindkét modell extrém kicsi, 1800 mm-es görbületi sugárral rendelkezik, mely megnöveli a képélmény szintjét.

A monitorok felső és oldalsó részein csaknem láthatatlan a perem, így a „3-oldalon keret nélküli“ dizájnnak köszönhetően a játékosok minden eddiginél jobban koncentrálhatnak a játék történéseire. A 144 Hz-es képfrissítés és az AMD FreeSync technológia akadozás, szakadozás vagy mozgási elmosódások nélküli, zökkenőmentes játékélményt garantál. Ráadásul a két modell tovább fokozza az AGON terméksorozatba tartozó további ívelt képernyők összes prémium tulajdonságát, így számos játék üzemmódot és beállítást kínál, rendelkezik headset tartóval, karral, ergonomikus beállítási opciókkal és személyre szabható LED égőkkel.

Tökéletes koncentráció és képélmény

A két új 16:9 képarányú modell két új mérettel bővíti az AOC AGON ívelt monitorok kínálatát: A játék közben is borotvaéles képek érdelében az AOC AGON AG322QCX a 31,5 hüvelykes (80 cm) képátlójú VA panelt 2560 x 1440 pixeles QHD felbontással fejeli meg. Az AG272FCX kompaktabb, 1920 x 1080 full HD felbontású 27 hüvelykes (68,6 cm) VA kijelzővel rendelkezik. A csupán 1800 mm-es görbületi sugárral a két monitor az AGON modellek közül a legerősebb görbülettel rendelkezik. Ez megnövelt mélységészlelést és csökkentett képtorzítást nyújtó kiemelkedő gaming képélményt tesz lehetővé. Annak érdekében, hogy a játékosok még inkább az akcióra tudjanak koncentrálni, a képernyők tetején és oldalain lévő ultra vékony peremek csaknem láthatatlanok.

Nagy teljesítmény a kiváló játékeredményekért

Az AG322QCX és az AG272FCX modell egyaránt 144 Hz-es képfrissítéssel rendelkeznek, mely kiküszöböli a mozgási elmosódásokat és mindig szuper kifinomult és éles grafikával kelti életre a játékok világát, még a leggyorsabban pergő eseményeknél is. A még nagyobb zökkenőmentesség és reakciókészség érdekében a két monitor AMD FreeSync támogatással is rendelkezik, mely csökkenti az akadozást, a szakadozást és a késve reagálást. A még gyorsabb reakciót kereső játékosok bizonyosan profitálni fognak az AOC Low Input Lag funkciójából, mely megkerüli a monitor belső videójel-feldolgozási rendszerének nagy részét. Így a játékosok azonnal láthatják a vezérlési mozdulataik eredményét a képernyőn, mely a kompetitív akciójátékok esetében nagy előnyt jelent. Az AOC Shadow Control funkció további előnyöket biztosít a játékosok számára az igen sötét területeken: világosabbá teszi a kép túl sötét területeit és sötétebbé teszi a világos területeket anélkül, hogy módosítaná a képernyő egyéb területeit.

Tökéletes sokoldalúság és kényelem

Az integrált AOC QuickSwitch billentyűzettel kényelmesen át lehet kapcsolni a játékmódokat és az egyéb beállításokat. A monitor menüjében a szabványos gombokkal való navigálás helyett a játékosok az FPS, Racing, RTS és egyéb személyre szabható előre megadható játékmód beállítások segítségével tökéletesen beállíthatják a képernyőt az adott játékhoz.

A hosszú játékok kényelmének növelése érdekében a két új képernyő AOC Flicker-Free technológiájával védi a játékosok szemét a fáradástól, valamint az AOC Low Blue Light mód megvédi a szemet a kék spektrumú fény hosszú távú káros hatásaitól. A játék közbeni egészséges testtartás érdekében az AOC Ergo Base monitorláb magasság-, döntés-, és forgatási beállítási lehetőségekkel rendelkezik. Továbbá a hordozófogantyú segítségével a játékosok egyszerűen szállíthatják az AGON képernyőt az egyik játékhelyszínről a másikra, és a szünetekben biztonságosan tárolhatják headset-jeiket a behúzható headset-tartón. A számos csatlakoztatási lehetőség révén, mint a HDMI, DisplayPort, VGA és USB 3.0, az AG322QCX és az AG272FCX modellek jelforrások és forráskészülékek széles skálájával kompatibilisek.

Karcsú és egyedi stílus

A „3-oldalon keret nélküli“ minimalista dizájnon túl az AGON modellek a perem hátoldalán és alsó részén személyre szabható LED égőkkel rendelkezek. Ezek három különböző színre (piros, zöld és kék) és három különböző fényerőre állíthatók be, így a monitor megjelenése hozzáigazítható a játékos és a csapat egyedi ízléséhez és elvárásaihoz.

Az AOC AGON AG322QCX és az AOC AGON AG272FCX monitorok 2017. májusától lesznek elérhetők. A két modell ajánlott fogyasztói ára 599 euró és 449 euró.

Ad
Scroll to top