Egyéb

Zalman GM4 – Az igazi különlegesség

A játékosoknak szánt egerek piacán manapság a legtöbb egér egységes formavilágot és tulajdonságokat kínál, így csak a márkanév, az ár és a marketing jelenti a különbséget. A Zalman azonban továbbra is kitart az egyedi megoldások mellett, ezért is tartja piacon a GM4-es modellt, mely rendkívül népszerű a különlegességre vadászók körében.

Az 1000 Hz-es polling rate akár 8x gyorsabbá teheti az egeret, mint a többi USB-s riválisa; A 32-bites MCU processzor mellé pedig egy Avago A9800-as lézer szenzor került, melynek érzékenysége 800 és 8200 DPI között négy lépésben állítható. A visszajelzést a dedikált DPI indikátor LED-ek segítik, a beépített memóriának köszönhetően pedig az egér eltárolja a beállítást, így újraindításkor vagy más gépnél használva sem veszik el a tökéletes összhang.

A játékosok már jól ismerhetik az OMRON kapcsolókat, melyek a piac legmegbízhatóbb megoldásai és természetesen a ZM-GM4-ben is ezek a kapcsolók kaptak helyet. Az egér 10 gombját szoftveresen teljesen személyre lehet szabni, legyen szó extra funkciókról vagy akár macro beállításokról, a dedikált funkció-gomb segítségével pedig akár egyszerre két különböző felhasználási módhoz is beállíthatjuk az egeret.

Az egér alakját úgy tervezték meg a mérnökök, hogy egy igazi különlegességet kapjunk, mely természetesen rendkívül stabil és kényelmes fogást biztosít. Persze mindenkinek nem lehet egy formával megfelelni, a GM4 azonban mégis szinte mindenki számára megfelelő választás, hiszen a dedikált eszköz segítségével állíthatjuk a hosszát és a szélességét, mely egy rendkívül egyedi tulajdonság a piacon. Mindehhez hozzájön az állítható súlyelosztási rendszer is, mely lehetővé teszi, hogy 3,5 grammonként egészen 21 grammig extra súlyt helyezzünk az egér belsejébe. A Zalman ZM-GM4 már jó ideje kapható a hazai boltokban is, jelenleg 15 000 Ft környékén.

Ad
Scroll to top