Egyéb

Bemutatkozott a Cooler Master MasterCase H500P Mesh White

A díjnyertes számítógép hardver gyártó Cooler Master, a mai napon bemutatja a MasterCase H500P Mesh White-ot. Ha a határokig szereted kihasználni a géped adta lehetőségeket, akkor a Mesh White légáramlást elősegítő funkciói a segítségedre lehetnek.

A perforált előlapi panel mögött két előre telepített 200mm-es RGB ventilátor kapott helyet, amelyek gondoskodnak a megfelelő mennyiségű friss levegő szállításáról. A teljesen fehér belsővel forgalomba kerülő ház kialakítása segíti a könnyű összeszerelést és a kábelmenedzsment kialakítását. Az edzettüveg oldallap és az ipartervezett forma olyan PC építését eredményezheti, amely nem csak kiváló teljesítmény elérésére képes, de éppen olyan jól is néz ki.

„A H500P képviseli mindazt, amit a PC építés jelent számunkra és a közösség számára is — szórakoztató, kielégítő és önkifejező.” — Matteo Stracciari, Számítógép ház Termelési Egység Vezető.

Ha közelebbről megvizsgáljuk a perforált előlapot látszik, hogy nem csak egy egyszerű acélhálóról van szó, hiszen egy második réteget is kapott, amely porszűrőként funkcionál. Ez az apró információ könnyen elkerülheti a felhasználó figyelmét, akit rabul ejtenek az RGB ventilátorok.

Két 200mm RGB Ventilátor a Perforált Előlap Mögött – A perforált előlap garantálja az optimalizált légáramlást, amelyen keresztül ideális mennyiségű friss levegőt szállít az előre beszerelt két darab 200mm-es RGB ventilátor. Használd az RGB világítást, hogy megépíthesd az általad kedvelt színekbe burkolt PC-t.

Takaróelemek a Letisztult Kinézethez – Egy tápegység takaró, egy processzornyílás takaró és a kábeltakarók segítenek a tiszta felépítés és a letisztult kábelmenedzsment kialakításában. A letisztult felépítés elérése ezekkel az eszközökkel szinte gyerekjáték.

Mutasd Meg a Videókártyádat – A két extra PCI kivágás segítségével egy VGA kártya vertikális pozícióba szerelhető. A vizuális élményért pedig az enyhén színezett edzettüveg oldallap felel, amely a belső megvilágítás kialakítását is érdekessé teszi.

Folyadékhűtésre Készen – A MasterCase H500P Mesh White akár 360mm radiátorok befogadására is képes felül és elöl.

RGB Vezérlő és 1 : 3 Elosztó Kábel az RGB LED Ventilátorokhoz – A mellékelt RGB vezérlő csatlakoztatható a reset kapcsolóhoz, amellyel így szabályozható a két darab 200mm-es RGB ventilátor világítása. Ezen felül RGB csatlakozó elosztó és 4 tűs male to male adapterek is megtalálhatók a dobozban.

A légáramlás nem egyszerűen arról szól, hogy minél több levegőt pumpáljunk át a házon, hanem arról is, hogy a levegő a megfelelő helyekre jusson el. A megfelelő helyeken, például a felső panelen elhelyezett ventilátorok, kulcs elemei a levegő keringtetésének és a megfelelő hőfok kialakításának. Amellett, hogy a levegőt megfelelően irányítsuk a házon belül, elég hely van akár egyedi folyadékhűtés kialakítására is. Akár levegős, zárt, nyitott hűtési rendszer kialakításában gondolkodsz, a H500P megfelelő alapot képez az optimális kialakításhoz. Bővebb információkért kattints ide.

Ár & Elérhetőség
A H500P Mesh White várhatóan március közepétől válik elérhetővé, 52 900 forintos bruttó ajánlott végfelhasználói áron.

Ad
Scroll to top