Gaming

Két új kapcsolóval bővül az RX85-ös család

A Genesis RX85 tavaly debütált a piacon, méghozzá Kailh Brown kapcsolókkal. A vállalat nemrég úgy döntött, hogy több opciót kínál a vásárlóknak, így két új modellel bővítette a családot.

Az alacsony erőkifejtést igénylő aktiválási pontnak köszöhetően a piros kapcsoló a játékosok egyik kedvence, de a Genesis azokra is gondolt, akik nem csak játékra terveznek komolyabb billentyűzetet vásárolni.

Nem csak játékra
A kék kapcsoló azok számára kiváló választás, akik a játék mellett munkára is ugyanazt az állomást használják. Az egyedi karakterisztikával rendelkező, jellegzetes hang és a tökéletesen érezhető aktiválási pont kiváló gépelési élményt és pontosságot kínál.

Dedikált hangerőszabályzó

Az RX85 dedikált hangerőszabályzóval rendelkezik, mely még mindig igen ritka a piacon. A 12 funkciógomb és a mágneses technológiát használó kényelmes csuklótámasz a tovább hasznos extrák sorát bővítik. A stabilitást és a személyre szabhatóság kényelmét a gumírozott talpak és a magasság állításának lehetősége szolgáltatja.

Gombok
A gyártó garantálja, hogy az RX85 egy hosszú távú befektetés, mely hosszú évekig kiszolgálja a játékosokat. A betűk rendkívül ellenálló és tartós technológiával készültek, így kopásnak, sérülésnek nyomát sem fogják látni a felhasználók.

N-key Rollover
Az N-key Rollover technológia és teljes anti-ghosting támogatás nagyon fontos egy minőségi gamer billentyűzet esetében. Ezek garantálják, hogy minden leütés számít, a billentyűzet pontosan azt adja át a gépnek, amit a játékos az adott pillanatban megkíván. Természetesen a Windows gomb letiltható, így a hirtelen és véletlen “tálcázások” korának is vége.

Világítás
Természetesen a világítás sem maradt le a billentyűzetről. A 20 különböző mód mindenkit kiszolgál: 8 standard, 10 gamer, melyek különböző stílusokhoz lettek igazítva és 2 személyre szabható.

Legfontosabb tulajdonságok:
 Gombok száma: 104
 Kapcsoló: Mechanikus
 Kapcsoló: Kailh Red és Blue
 Kábel hossza: 160 cm
 Anti-ghosting: N-Key Rollover
 További funkciók: funkció gombok, multimédiás gombok, csuklótámasz, világítás, hangerőszabályzó

Ad
Scroll to top