Gaming

Bemutatkozott a Genesis Radon 600

A Radon 600 kifejezetten a játékosok igényei szerint let felépítve, így nem csak rendkívül kényelmes és strapabíró, hanem az 50 milliméteres vezetőknek és a beépített hangkártyának hála pontos és élménydús hangzást kínál.

A Radon 600 alapját egy virtuális 7.1-es hangzást kínáló rendszer adja. Ezt a rendszert igyekeztünk a lehető legélethűbbre megalkotni, a játékosok pedig pontosan tudni fogják, hogy milyen irányból érkezik a veszély.

A számok ereje

A lehető legjobb hangzás érdekében az újdonság 50 milliméteres vezetőket kapott, melyek kisebb társaiknál jóval nagyobb élményt kínálnak. A vezetőket párnázott, kényelmes fülpárnák mögé rejtettük, így a játékosok egész nap élvezhetik a Radon 600 előnyeit. Frekvenciaátvitel: 20 – 20 000 Hz. Érzékenység: 98 dB.

Személyre szabhatóság
Minden felhasználó számára más jelenti az ideális, élvezhető hangzást. Ezért érkezik a Radon 600 egy beépített hangkártyával, melynek segítségével személyre lehet szabni a termék hangzásvilágát. Mi több, a Genesis honlapján számos új beállítást tölthetnek le a játékosok. Természetesen a közkedvelt gyors hangerőállító sem maradt el, így egy pillanat alatt néma csendet varázsolhatunk körülöttünk.

Megerősített kábel
A kábelezés a fejhallgatók egyik átka, hiszen számos termék gyenge megoldása évekkel csökkentheti a headset élettartamát. A Radon 600 esetében ilyen problémák nem következhetnek be, hiszen megerősített, strapabíró kábellel rendelkezik. A 2 méteres hosszúság szintén a kényelmet és multifunkciós használatot segíti.

Ad
Scroll to top