Gaming

Back in black – Új színben jelent meg a Genesis népszerű széke

A játékosoknak szánt termékek többsége más területeken is kiváló választás lehet, ugyanakkor az élénk színek és vad formák nem mindig állják meg a helyüket a gamer szobán kívül.

A Genesis gamer székeinek kényelmét és kiváló ár/érték arányát sokan nem csak játék közben szeretnék kihasználni, illetve a játékosok egy része sem a színorgiát kedveli, a kéréseket pedig meghallgattuk. Elkészítettük ugyanis a Nitro 330 és Nitro 550 modellek fekete változatát. Eddig csak fekete-piros és fekete-kék kombinációban voltak elérhetőek a székek, az új modell pedig sokkal letiszultabb külsőt kínál a teljesen fekete borításával. Más színeket és a fekete vonal bővítését is kérték már, így elárulhatjuk, hogy hamarosan zöld-fekete kombinációk is megjelennek, illetve a fekete vonal is tovább bővül.

A Nitro 550 és Nitro 330 rendkívüli kényelmét a személyre szabhatóság egészíti ki, hiszen saját testi adottságainkra és játékstílusunkra szabhatjuk a székeket, miközben a szellős kialakításnak és a remek anyaghasználatnak köszönhetően a nyári hőség sem jelent problémát.

A Nitro 550 és Nitro 330 fekete változatai már elérhetőek a magyar piacon.

Ad
Scroll to top