Gaming

Új Genesis egér első osztályú szenzorral és RGB világítással

Genesis továbbra sem lassít és számos idei újdonság után egy újabb meghatározó terméket dob piacra, mely az elérhető árú minőségre vágyó játékosoknak készült. Ez a Krypton 500 egér.

A Krypton 500 lelkét egy PixArt PMW3325-ös optikai szenzor adja, mely maximum 7200 DPI érzékenységet tesz lehetővé. Természetesen a felhasználók egy gombnyomással változtathatnak az érzékenységen, méghozzá az előre beállított 7 értékkel. A szenzor mellett a kapcsolók minősége is fontos, így választásunk az Omron-ra esett, vagyis akár 10 millió leütés sem jelent gondot.

A belső memóriának és a kiterjedt szoftveres támogatásnak hála a játékosok az egeret több profillal is teljesen személyre tudják szabni. Megadhatják a világítás módját és színét, beállíthatják a macro funkciókat és a frissítést is kedvükre szabhatják meg 125-1000 Hz között.

A tervezéskor nem csak a feltűnő és egyedi külső volt az előtérben, hanem a minőségi belső és az ergonómia is. Az RGB világítással felszerelt újdonság mindössze 98 grammos, kézreálló alakja mellett pedig az extra gumírozás biztosít jobb tapadást.

A Krypton 500 már elérhető a hazai piacon, méghozzá 2 év gyári garancia mellett 10 000 Ft körüli áron.

Ad
Scroll to top