Egyéb

Gyönyörű és megfizethető monitort mutatott be a Philips

Az MMD, vezető technológiai vállalat és a Philips Monitors márka licenc partnere bemutatja a “Moda” dizájn képernyősorozat legújabb darabját. A 24 hüvelykes 245C7QJSB kijelző nem csak a valaha létezett legvékonyabb képernyő a Philips Monitors-tól, a keret nélküli megjelenéshez ultra-keskeny kávával is rendelkezik, mely minimalizálja a figyelemelterelést és maximalizálja a koncentrációt. Full HD felbontásának és az MMD ultra széles színtartományt biztosító Ultra Wide Color technológiájának köszönhetően a képernyő rendkívül részletgazdag képeket és szélesebb színtartományban ragyogó képmegjelenítést biztosít.

Az új modellről Artem Khomenko, a Philips Monitors Europe termékmenedzsere az MMD vállalatnál elmondta: ”Ez az első képernyő abban az új terméksorozatban, mely otthoni használat céljára egyesíti az elegáns “Moda” megjelenést az ultra-széles színtartományú technológiával. A legtöbb otthoni felhasználó hatékony munkára és szórakozásra egyaránt használja monitorját – és ez a 24 hüvelyk képátlójú képernyő mindkét téren a legjobbat nyújtja. Jól mutat a lakóterekben és az asztalokon, valamint a valaha létezett legrealisztikusabb színreprodukciónak köszönhetően ragyogó képélményt nyújt.”

Nagyszerűen néz ki – bekapcsolva és kikapcsolva is

Elegáns megjelenése természetesen tovább fokozza kiválóságát. A “Moda” dizájn sorozat tagjaként a vékony kialakítású képernyő csupán 5,2 mm vastag. Minimalista megjelenését az ultra-keskeny káva teszi tökéletessé: A kijelző három oldalán a külső perem csupán 2,5 mm széles. Kiváló megjelenésén túl a keret nélküli dizájn remek választás azon felhasználók számára, akik szórakozásra is gondolnak, hiszen a 245C7QJSB modell formatervezése lehetővé teszi, hogy a felhasználó kizárólag a képernyő tartalmára koncentrálhasson, valamint egymás mellé helyezett monitorokból álló több képernyős konfigurációkhoz is ideális.

Ultra-széles színtartományú borotvaéles képek, full HD és továbbfejlesztett csatlakoztathatóság

A 24 hüvelyk képátlójú képernyő ultra-széles színtartományú technológiája szélesebb színskálájával ragyogóbb képeket jelenít meg, a zöldek természetesebbek, a pirosak élénkebbek, a kékek mélyebbek, így mind a munka, mind pedig a szórakozás nagyobb élmény. A technológia hardveres alapon működő fejlesztések révén éri el hatását, nem csupán a színek szoftverbeállításokkal történő finomhangolásával. A monitor IPS panelje lehetővé teszi az akár 178 fokos extra széles látószöget is.

1920 x 1080 képpontos full HD felbontásával a képernyő folyamatosan tiszta és részletgazadag képeket, az Ultra Wide Color technológiának köszönhetően pedig valósághű és széles spektrumú színeket nyújt. Flicker-Free (stabilabb kép fényerőszabályozással), SmartContrast és SmartImage (melyek a megjelenített tartalomnak megfelelően automatikusan szabályozzák a képernyő-beállításokat) technológiái még bámulatosabbá teszik az otthoni multimédiát. A nagysebességű adatátvitel érdekében a képernyő fel van szerelve HDMI csatlakozóval, és DisplayPort bemenettel is.

Az új Philips 245C7QJSB C-terméksorozatba tartozó képernyő 2017. februárjától lesz kapható. Ajánlott fogyasztói ára 68 579 forint.

Ad
Scroll to top