Gaming

Lézer szenzort kapott a Zalman új gamer egere

A számítógépházairól és hűtési megoldásairól elhíresült Zalman a játékosoknak szánt perifériák piacán is egyre aktívabb. A ZM-GM7 egerünk is ezt az irányt mutatja.

A számok nem hazudnak: Az 1000 Hz-es polling rate akár 8x gyorsabbá teheti az egeret, mint a többi USB-s riválisa; A 12,000 FPS scan rate-nek köszönhetően minden millimeter számít; A 16 000 DPI-s érzékenységet 6 szintre oszthatjuk, melyek között azonnal válthatunk. A 32-bites MCU processzor mellé egy Avago A9800-as lézer szenzor került.

A játékosok már jól ismerhetik az OMRON kapcsolókat, melyek a piac legmegbízhatóbb megoldásai és természetesen a ZM-GM7-ben is ezek a kapcsolók kaptak helyet. Az egér hét gombját szoftveresen teljesen személyre lehet szabni, legyen szó extra funkciókról vagy akár macro beállításokról. A dedikált szoftverben személyre lehet szabni az RGB LED világítást és olyan specifikus beállításokat is elérnek a játékosok, mint például az emelési magasság állítása. Az egér alakját úgy tervezték meg a mérnökök, hogy a lehető legtöbb felhasználó számára kényelmes, megbízható fogást biztosítson, stílustól függetlenül.

A Zalman ZM-GM7 egér több európai országban is a következő negyedévben debütál, méghozzá versenyképes áron.

Ad
Scroll to top