Gaming

Az AOC csatlakozik az Intel Extreme Masters Katowice 2019 rendezvényhez

Az AOC meghívja összes rajongóját a március 1-3. között megrendezésre kerülő IEM Katowice rendezvényre, a felújított Spodek Arénába. A képernyő specialista számos tevékenységben fog részt venni és bemutatja vadonatúj AGON AG273QCG modelljét, az AOC gaming terméksorozatának leggyorsabb 240 Hz-es darabját, az AGON AG251FZ modellt és végül, de nem utolsósorban ott lesz az AOC G2590PX/G2 Signature Edition gaming monitor is, amelyet a G2 Esports CS:GO team mutat be és amely a CS:GO-Major helyi monitora lesz. Az események a Nemzetközi Kongresszusi Központban, az Alsen standján lesznek megtekinthetők.

G2 Esports a CS:GO Major Bajnokságon

A G2 Esports odateszi magát az ezévi Intel Extreme Masters rendezvényen. A berlini csapat nem csupán a rajongókat fogja üdvözölni a standján, ahol megtekinthető lesz a nemrég piacra került AOC G2590PX/G2 gaming monitor is. A G2 Esports játékosai a rajongóikkal is találkoznak és amikor ellátogatnak az AOC és az Alsen standjára, csatlakoznak egy élő Q&A eseményhez is.

Játék profikkal

Mindezek mellett, az AOC és az Alsen a teljes IEM alatt események egész sorával készül a standján. Pénteken a látogatók tesztelhetik CS:GO képességeiket 5-5 ellen mérkőzéseken olyan neves lengyel játékosok ellen, mint Piotr “morelz” Taterka és Paweł „innocent” Mocek. Artur “IceFire” Klimowski az Alsen-től minden fenegyereket meghívott arra, hogy a standon vele együtt bemutassák menő játék közbeni táncmozgásaikat. A résztvevők a Fortnite Challenge rendezvényen próbára tehetik építési, versenyzési és lövési képességeiket is.

Az esemény szombaton kezdődik egy exkluzív Rainbow Six-szel: A lengyel PACT profi csapat kiválasztott nézőkkel méri össze az erejét, valamint lesz a színpadon CS:GO és Fortnite akció is. Továbbá bátor FPS játékosok 1-1 elleni játékokba ugorhatnak be Quake bajnokok, vagy más résztvevők ellen. Sőt mi több, a résztvevők találkozhatnak Arquel-lel az influenszerrel. Vasárnap az RTS rajongók StarCraft 2 torna 1-1 elleni küzdelmeiben megkaphatják amiért fizettek.

Az Alsen standján az összes gaming akcióhoz az AOC AG251FZ esport modellje kerül bevetésre, amely egy 240 Hz képfrissítési sebességű, FreeSync, 1ms reakcióidejű monitor, beállítható magasságú, billenthető, dönthető és elforgatható lábazattal.

A helyszínen a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek az AOC vadonatúj AG273QCG gaming monitorával. Az AGON 3 sorozatba tartozó monitor elegyíti a már bevált teljesítményt a modern esztétikával, prémium 2560 x 1440 WQHD felbontással, G-Sync-el, 1 ms válaszdővel és 165 Hz frissítési rátával.

Ad
Scroll to top