Egyéb

Felsőkategóriás tápegységekkel bővít a Zalman

Nagyon sok felhasználó nem foglalkozik eleget a megfelelő tápegység kiválasztásával, ami nagy hiba. Hiába a drágábbnál drágább hardverek, ha a tápegységünk nem elég megbízható és nem elég hatékony. Az új Zalman ARX tápok minden téren a piac legjobbjai közé tartoznak, így hosszú távú, biztos alapot jelentenek.

Fontos a hatékonyság
Új tápegység vásárlásakor érdemes a hatékonyságot is a döntési szempontok közé helyezni. A Zalman ARX széria tagjai 89-94% közötti hatékonysággal működnek és kiérdemelték a 80 Plus Platinum tanúsítványt.

A japán minőség
A Japánban gyártott magas minőségű kondenzátoroknak köszönhetően stabilitást és egyenletes áramellátást kínálnak új tápegységeink. A rövidzárlat és a magas hőmérséklet elleni védelem tovább növeli a tartósságot, így ARX tápegységünk több konfiguráción át velünk tarthat.

Ne veszíts erőt
A Zalman ARX tápegységek egyik legfontosabb eleme a feszültség átalakító. A DC-DC átalakítónak köszönhetően az energiaveszteség minimális. A 12 V-os kimeneti kábel szintén a biztonságot és a stabilitást szolgálja, míg az aktív PFC áramköröknek hála kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos megoldásokkal szerelt riválisok.

A modularitás szabadsága
Az összes Zalman ARX tápegység moduláris felépítéssel rendelkezik, vagyis a felhasználók az igényeknek megfelelően használhatják a mellékelt kábeleket. Ezzel egyfelől igényesebb belső kialakításokat kapunk, másrészről pedig növekszik a házon belüli légáramlás, ami a hardverek hűtésében fontos szerepet játszik.

Csendes működés
A tápegységek megfelelő hűtése nagyon fontos. Az új tápegységeink 135mm-es ventilátorral lettel felszerelve annak érdekében, hogy tartsák a megfelelő üzemi hőmérsékletet. Mindeközben a hűtési rendszer úgy lett kialakítva, hogy csendes működésével ne zavarja a felhasználókat.

Ad
Scroll to top