Egyéb

Új folyadékhűtéseket, ventilátorokat és hővezető pasztákat jelentett be a Cooler Master

A piacvezető számítógép komponenseket és perifériákat gyártó és tervező Cooler Master, a mai napon bejelenti a MasterLiquid Pro 120-at és 240-et, amelyeket gamereknek és átlagos felhasználóknak szán, akik szeretnék a processzoruk hűtését a következő szintre emelni.

A FlowOp Technológia

A hűtési termékek során szerzett tapasztalataink alapján létrehozott FlowOP figyelembe veszi a hő áramlását, amelyet az AIO (All In One) folyadékhűtő vesz fel és oszlat el. A forró CPU-tól kezdve átterveztük a módszert, ahogy a folyadék elnyeli és elszállítja a hőt. A teljes cél, hogy egy olyan hűtőt adjunk a felhasználók kezébe, amely nagyobb teljesítményt nyújt, tartósabb, jobb és nem igényel karbantartást.

Két Kamrás Kialakítás

A MasterLiquid Pro család, exkluzív Dual Chamber Design-t (két kamrás kialakítás) kapott, így az előző termékeknél job hűtési teljesítményt nyújt. A beépített, optimalizált mikro csatornák a legjobb folyadékáramlást nyújtják, így a maximális mennyiségű hőt szállítják el a hűtő laptól a radiátorig. A MasterLiquid Pro új és egyedi radiátora négyzet alakú hűtőrácsokat alkalmaz, így nagyobb a felszíne, amely segítségével a hőleadás is hatékonyabb, valamint a légáramlás is jobb. Az új MasterFan Pro ventilátorral kombinálva a hő könnyedén távozik a házból. Az innovatív finom hangolt hajtott hűtőrács csökkenti a légellenállást, hogy a hűtés olyan hatékony legyen, amennyire csak lehetséges.

MasterFan Pro

A MasterLiquid Pro sorozat a teljesen új MasterFan Pro-t használja, amely radiátorokhoz lett tervezve és kiváló egyensúlyt biztosít a hang és a hőmérséklet között. A házban hűtésének megalkotásakor nem használható az “egy ventilátor mindenek felett” elve, ezért a Cooler Master három különböző ventilátort hozott létre: Air Flow (levegőáramlás), Air Balance (kiegyensúlyozott), Air Pressure (légnyomás).

Az Air Balance (kiegyensúlyozott) ventilátorok ideálisak a sűrűbben beépített területeken való szellőztetésre. CPU léghűtőkhöz, illyetve az előlapokhoz ajánljuk. Az Air Flow (levegőáramlás) ventilátorok ideálisak nagy mennyiségű levegő házból való eltávolításához. Hátulsó és felső panelekhez ajánljuk. Az Air Pressure (légnyomás) ventilátorok ideálisak koncentrált légörvény létrehozását, rövid távolságon, vagy kis helyeken. Javasoljuk előlapi használathoz, hogy a perforált részt, vagy a szorosan szerelt HDD-k közt átemelje a levegőt.

A MasterFan Pro sorozat mindhárom, 120mm és 140mm-es változatai speciális léghűtési megoldást nyújtanak, míg mindegyik több rétegű, exkluzív zajcsökkentő réteget és állítható sebesség profilt is kapott. Szereld őket együtt, és kiegészítve egymást, tökéletes megoldást nyújtanak a teljes ház és a benne lévő komponensek hűtésére.

MasterGel és MasterGel Pro

A MasterGel Pro hőpaszta, a haladó felhasználóknak nyújt segítséget a hőátvitel új szintre emelésével. A keverékben lévő polymer oxidok kimagasló hőátvitelt biztosítanak a CPU és a hűtő alapja között, így a hőátvitel felgyorsul. Az erőteljes formula könnyen felkenhető és leszedhető, anélkül, hogy károsítaná a vele érintkező anyagokat. A csomag tartalmaz egy spatulát és tisztítót, hogy a processzor és a hűtő talp könnyen tisztítható legyen. A jobb hőátviteIt támogatandó, MasterLiquid Pro 240 a MasterGel Pro-t felár nélkül tartalmazza.

A termékek elérhetősége Európában Július végére tehető, az ajánlott végfelhasználói árak pedig a következők:

MasterLiquid Pro 240: 39 990 Huf

MasterLiquid Pro 120: 36 900 Huf
MasterFan Pro 120: 5 990 Huf

MasterGel Pro: 2 290 Huf

MasterGel: 1 690 Huf 

Ad
Scroll to top