Egyéb

A Cooler Master Bemutatja Az Új, Tágas Midi Házát, A MasterBox 5-öt

A Cooler Master egy vezető komponens és periféria tervező és gyártó, amely a mai napon bemutatja az új midi házát, amely megfelelő megoldás lehet az átlagos, gamer és hobbi felhasználók számára.A MasterBox 5 egyszerű kialakítása és változtatható belső felépítése teszi könnyen szerelhető, bővíthető, vagy más konfigurációvá alakítható megoldássá. A ház számtalan kábel elvezető csatornával, furattal és takaró elemmel rendelkezik, így a tápegység, valamint a meghajtókhoz és egyéb alkatrészekhez vezető kábelek könnyen elvezethetőek, így a rendszer letisztult és rendezett belső teret kaphat. A MasterBox 5 belső kialakítása könnyen változtatható a moduláris kiegészítőknek köszönhetően, amelyek eltávolíthatóak, elcsúsztathatóak, és áthelyezhetőek, ugyanakkor nagyobb high-end komponensek is elhelyezhetőek benne, amely lehet léghűtő, AIO folyadékhűtő, vagy akár DIY folyadékhűtő is.

“A MasterBox 5 segítségével bárki felébresztheti a benne szunnyadó PC összeszerelőt, így megalkotva és megtervezve egy olyan rendszert, amely megfelel az egyéni igényeknek, illetve kifejezi a felhasználó személyiségét, egyéniségét,” nyilatkozta Wei Yang, észak-amerikai termékmenedzser. “Ez a ház úgy lett megtervezve, hogy még több szabadságot adjon a komponensek elhelyezésénél. A MasterBox 5 esetében, te döntesz a belső kialakításról.”

MasterBox 5 Black és MasterBox 5 Dual tone (Fekete és Fehér) Július végén érkeznek Európába, az áruk pedig 22 900 Ft Körül alakul, ÁFA-val.

Ad
Scroll to top