Hír Kiemelt hír PC

Új Zalman CNPS13X Black: Csendes elegancia és teljesítmény

A Zalman ismét új mércét állít a processzorhűtők terén a CNPS13X Black modell bevezetésével. Ezzel a hűtővel nem csak a teljesítményt emelheted, hanem a géped stílusát is fokozhatod.

A CNPS13X Black exkluzív Zalman AF12 ventilátorával különleges csendességet biztosít, miközben hatékonyan szellőzteti a rendszert. A cápauszony formájú lapátok és a Hydro Bearing technológia garantálja a hosszú élettartamot és a minimális zajszintet.

Az elegáns fekete dizájn minden környezetbe illeszkedik, de az ARGB háttérvilágításnak köszönhetően még egyedi megjelenést is kölcsönözhetsz neki. Az RDTH (Reverse Direct Touch Heatpipes) alapnak köszönhetően pedig a hűtési teljesítmény mindig a maximumon lehet.

A CNPS13X Black 159 mm magas, így kompatibilis számos számítógépházzal. Intel LGA1700/1200/115X és AMD AM5/AM4 alapokkal is kompatibilis, és akár 230 wattos TDP-jű processzorokhoz is kiválóan alkalmas. A Zalman ZM-STC8 hővezető pasztával pedig a tökéletes hőátadást biztosítja.

A Zalman CNPS13X Black hűtő tökéletes választás minden olyan felhasználó számára, aki nemcsak a teljesítményre, hanem a stílusra is odafigyel.

Ad
Scroll to top