Hír PC

Philips SuperWide dokkoló monitor zajszűrő mikrofonnal és webkamerával

A Philips 45B1U6900CH két asztali kijelzőt és egy webkamerát egyesít egy összeállításban. A Philips 45B1U6900CH nagy, 44,5 hüvelykes (113 cm képátlójú), 5120 x 1440 felbontású képernyővel és számos egyéb, a professzionális multitaskingot segítő funkcióval rendelkezik, mint például: 5 MP webkamera, USB-C dokkoló, RJ45 csatlakozó, 32:9 SuperWide formátum, 1500R görbület 178/178 fokos betekintési szög.    

A munkafolyamatok termelékenységének növelése
Két külön monitor helyett a Philips 45B1U6900CH 44,5 hüvelykes képernyője és 32:9 SuperWide képaránya lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy könnyedén nyissanak meg több ablakot, és extra széles perspektívát kapjanak a videotartalmak megtekintéséhez. Emellett a monitor ívelt VA panelje széles, 178/178 fokos betekintési szöget eredményez, ami éles, nagy kontrasztú képeket és összességében még magával ragadóbb élményt nyújt.


„Nagy örömmel jelentjük be a Philips 45B1U6900CH megjelenését“ – mondta Xeni Bairaktari, a Philips monitors és IT Accessories globális marketingvezetője. „A képernyő mérete és aránya, valamint az olyan kiegészítő funkciók, mint a dokkolás, a zajszűrő mikrofon és az 5MP-es webkamera ideális választássá teszik azok számára, akiknek igazán magasak az elvárásaik a monitorral szemben.“

5 megapixeles webkamera a jobb videokonferencia-élményért
A nagy képernyő mellett a Philips 45B1U6900CH felugró 5 MP-es webkamerája is kulcsfontosságú az optimális termelékenységhez. A jobb videóélményre optimalizált monitor zajszűrő mikrofonnal és beépített 5 MP-es webkamerával van ellátva a kiváló minőségű megbeszélésekhez.

A felugró 5 MP-es webkamera a Windows Hello™ segítségével az egyéni termelékenységet is elősegíti; az arcfelismerés fejlett érzékelőivel minden felhasználó másodperceken belül bejelentkezhet összes Windows fiókjába.

A Philips 45B1U6900CH további jellemzői
Egy másik fontos funkció, amelyet érdemes kiemelni a munkaterület fejlesztése kapcsán, az USB-C dokkoló RJ45 bemenettel. Ezzel a dokkolóval a professzionális felhasználók RJ45 hálózati csatlakozással kapcsolódhatnak a hálózathoz, beállíthatják a csatlakoztatott eszközeik áramellátását, élvezhetik a nagy felbontású videokimenetet, és külső eszközt csatlakoztathatnak a nagy sebességű adatátvitelhez.

Az USB-C dokkoláson kívül a Philips 45B1U6900CH számos más olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek segíthetik a szakembereket a napi feladatok elvégzésében. Ezek közé tartoznak többek között a következők: VESA Display HDR 400 tanúsítvánnyal rendelkező, kiváló minőségű színezés a képernyőn, fejhallgató-akasztó a könnyű tároláshoz, valamint MultiClient integrált KVM egy két-számítógépes elrendezés ugyanazon a monitorról történő vezérléséhez. Mindemellett a monitor TÜV Rheinland Eyesafe RPF 50 minősítése a kijelzőn folyamatosan üzemelő kékfény-szűrővel védelmet biztosít a kék fény okozta szemterhelés ellen.

A Philips 45B1U6900CH elérhetősége
A munkafolyamatok termelékenységét növelni kívánó szakemberek igényei számára a Philips 45B1U6900CH monitor ideális választás.

A monitor már megvásárolható 1189 eurós áron.

Ad
Scroll to top