Egyéb Hír Mobil-Tablet PC

Zalman – Miért válassz Wireless gamer headsetet

Az új Zalman Archer vezeték nélküli gamer headset debütálásának alkalmával összeszedtük a 4 legfontosabb érvet a vezeték nélküli megoldások mellett, melyek az elmúlt években rendkívül sokat fejlődtek.

  1. Nincsenek vezetékek

Elég egyértelműnek tűnik, mégis talán a legfontosabb érv a vezeték nélküli headsetek mellett maga a vezeték nélküliség és az ezzel járó szabadság. Nem kell olyan szabad USB-csatlakozó után vadászni, amivel kényelmesen elvezethető felfelé a kábel. Ha hirtelen kiugranál a konyhába, akkor nem rántod magaddal az egész asztalt vagy ha Discordon éppen mesélsz valamit, akkor közben nyugodtan lefőzheted a kávét a konyhában.

  • A hangminőség és stabilitás fejlődése

A vezeték nélüli headseteket és egereket nagyon sok kritika érte az első generációk megérkezésekor, hiszen akkor a technikai adottságok miatt számos kompromisszummal jártak ezek a termékek. Manapság ezeket a “betegségeket” már kiküszöbölték a gyártók és a modern, 2,4GHz-es technológiával a Zalman Archer stabil és egyszerű csatlakozást kínál. A hangminőség terén az átlagfelhasználók és a gamerek is kiváló hangzásvilágot kapnak az 50 mm-es vezetőkön keresztül. Nyilván az audiofilek és stúdióban dolgozók számára nem egy gamer headset a reális választás.

  • Napokig elegendő üzemidő

Néhány éve még kérdéses volt, hogy legalább egy játékkal teli napot kibírnak e a vezeték nélküli headsetek, de ez manapság már nem kérdés. A 10 órás vagy még hosszabb üzemidő biztosítja, hogy legalább 2-3 napig ne kelljen tölteni a Zalman Archert, ha pedig szükséges, akkor a modern USB-C csatlakozóval bárhol könnyedén és gyorsan feltölthető.

  • Sokoldalúság

A népszerű vezeték nélküli technológiák – mint például a Bluetooth vagy a 2,4GHz-es szabvány – biztosítják, hogy a főként játékra vásárolt headsetedet nem csak az asztali számítógépeddel, hanem a laptopoddal, konzoloddal és a mobiloddal is használhatod. A Zalman Archer például PC, Mac, valamint PlayStation 5 és Xbox konzol támogatással is rendelkezik.

A Zalman Archer (ZM-HPS700W) headset már elérhető itthon, méghozzá 27 000 Ft környékén.

Ad
Scroll to top