Gaming Hír PC

A BenQ MOBIUZ EX3415R ívelt monitor még jobb SimRacing élményt biztosít

A BenQ, mint a képi megjelenítés szakértője, új taggal bővíti MOBIUZ gamer monitorjainak sorozatát. A legújabb EX3415R34 egy 34 hüvelykes, ívelt, 21:9 képarányú monitor, amely az 1900R görbületi sugarával és a 3440×1440 képpontos felbontásával lehetővé teszi, hogy a felhasználók még jobban elmerülhessenek kedvenc játékaik világában.

A MOBIUZ EX3415R ideális választást jelent SimRacing, valamint EgoShooter és casual játékokhoz. Az integrált treVolo hangrendszer emellett részletes hangzást és kiváló akusztikai élményt biztosít. Az új BenQ MOBIUZ EX3415R márciustól kerül kereskedelmi forgalomba 999 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Egy SimRacing monitor magával ragadó technikai jellemzőkkel

A 144 Hz-es képfrissítéssel rendelkező gamer monitor megszünteti a frissítés lassúságából eredő elmosódást és a digitális képhibákat.  Az EX3415R számos gamereknek kedvező funkcióval rendelkezik, mint például a villámgyors, 1 ms-os válaszidő (MPRT), a Black eQualizer (a csapattársak sötétben történő könnyebb láthatóságáért), a Colour Vibrance (játékon belüli színbeállítás, amely megkönnyíti az ellenfelek könnyebb láthatóságát), és az AMD FreeSync™ Premium (a vibrációtól mentes, folyamatos képi megjelenítés érdekében). A HDRi tovább optimalizálja az EX3415R színeit és kontrasztját, ezzel lehetővé téve a részletek tisztább megjelenítését. A speciálisan kialakított verseny üzemmód tiszta és stabil látványt nyújt a kivételes versenyzői élmény érdekében.

Az integrált treVolo hangrendszer lenyűgöző hangzása segít abban, hogy a játékosok akusztikailag is elmerülhessenek kedvenc játékaik világában. A megoldás segít abban, hogy ellenfeleid pozícióját még azelőtt maghallhasd, hogy látnád őket, így az új MOBIUZ EX3415R kiváló társad lesz kalandjaid során. A beépített treVolo hangrendszer 2.1 csatornás, csúcskategóriás hangszórója (2 x 2 W-os hangszóróval és 5 W-os mélynyomóval) öt előre meghatározott üzemmódot kínál a játékosok számra az FPS, a szimulátor, és az SPG műfajokhoz. A DSP és a hangsugárzók együttesen részletgazdag hangélményt nyújtanak. Az ívelt kijelző emellett tovább fokozza a hangélményt a még inkább magával ragadó játékélmény biztosítása érdekében.

Extra játéktér

Az osztott képernyő gomb megnyomásával egy vizuálisan elkülönített képernyőterület is bekapcsolható, amely segítségével egyszerűen megtekinthetik a felhasználók a kommenteket, a játékkal kapcsolatos YouTube videókat, valamint akár Twitch streameléshez használható.  A mellékelt távirányító megkönnyíti az ívelt kijelző használatát, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyszerűen válthassanak a különböző aktív ablakok között és beállíthassák a hang- és játék üzemmódokat is.

Pihentető játékélmény

​​​​​​​A pihentető játékélmény érdekében a MOBIUZ EX3415R magassága és dőlése a személyes igényeknek megfelelően állítható, valamint forgatható. A MOBIUZ EX3415R emellett kompatibilis a professzionális SimRacing felszerelésekkel is.  Az új monitor továbbá támogatja a BenQ EyeCare funkcióit is, amely hosszabb idejű játék során véd a szemfáradtságtól. A TÜV Rheinland az EX3415R-t vibrálásmentes, alacsony kékfény kibocsátású monitorként hitelesítette, ami jelentősen javítja a felhasználók vizuális élményét. Ennek kiegészítéseként, a BenQ Brightness Intelligence Plus technológiája automatikusan, a környezeti fénynek megfelelően állítja be a képernyő fényerejét is.

Ad
Scroll to top